Back When I Was Young 1


Hehe hitta ännu en bild ..... from the good old days
Man var rätt brun på den tiden ....hihi

Inga kan festa som vi.... mc ewans here we come!!

Sen fanns d ju självklart d kvällar då man inte såg ritkgit lika het ut.... snarare väldigt full....
Rådhuset 2008-03-18

U know U love ME....
xoxo
Johanna =P

dagen innan nyårsafton 23,48

nu är det bara några minuter kvar tills nyårsafton....
vad har man hunnit med så här dagen innan??
jobba.... på lunchen var jag och luncha med sonja,pia och maria på oliven....efter jobbet drog jag till knalleland och köpte mig lite kablar till datan.. sen hem till mamma o äta... sen hem o greja... men får verkligen inte till sen viss del (tvbilden dör efter en litenstund) o snart ger jag upp och går och lägger mig...

imorgon är det ju som sagt nyårsafton... har inga större planer... ska hem till mamma och äta på kvällen och senare blir d nån fest typ.
vi ska köra en favorit i repris från förra året tänkte vi... hehe.... får se hur d går denna gång =P förra året träffade jag ju flera trevliga.... ;) tolvslaget blev vid dalsjön i dalsjöfors...
och året innan de var jag, liz, jalal och hans vänner hemma hos mig..tolv slaget blev på torget i Borås och sen blev d xoy... kul? ja att vara med liz men resten vet jag inte ritkgit...
året innan d var jag o liz hemma hos eve o åt ungsbakad potatis :) sen drog vi in till stan... undra om vi inte drog till xoy även då... hehe.... tolvslaget blev på torget i Borås.

Jag och min underbara bästaste vän Lizzy, vi alla saknar våran gamla lizzy... hoppas hon kommer tillbaka en vacker dag =D

Evelyn, jag och Liz
Detta e en av d bättre bilderna som togs denna kväll.... hehehehehe

Imorgon tar jag med mig kameran så jag kan dela med mig av lite bilder från kvällen.... hoppas bara att jag inte tappar bort den ;)

XoXo
Johanna

juldagen?

jag har ju helt glömt bort att skriva om juldagen... =P

Kvällen började lugnt och jag funderade starkt på att skita i allt vad sprit och juldagen heter... men efter ett tag bestämde jag mig ändå att jag skulle dra med min vän ut......
vi tog en taxi in till stan där vi satte oss och drack vin och åt pommes.... sen e det svart....
efter d drog vi in till Bishop och träffa lite trevligt folk ;) Sen skulle vi dra på toa... o tjej som man e drar man ju med sig sin tjejkompis oxå in på toan.... väl där inne så knackar vakten på dörren och säger till oss att skynda på... jaja... d tar ju den tid d tar.... väl ute från toan ska jag gå tillbaka... men hinner inte riktigt ända fram då en vakt knackar mig på ryggen och säger att nu är det dags att gå... jaja bara o vända på klacken och dra ut =P
efter d drog jag och min vän till Swing, jo jag vet men d va inte lika lång kö där över allt annars. Där röjde vi loss ett tag sen inser jag att jag har tappat bort min hemnyckel... fick halft panik och ville bara ut från swing? hmmm?
jaja efter en stunds fundering drog vi istället in på tonic där det var en massa folk....
kvällen avslutades tidigt.... o tur var nog d...  vill inte veta hur det hade slutat annars....... men det var en mycket trevligt kväll =D

tur det bara juldagen en gång om året....

wild night with äwy....

Igår var jag o äwy i götet, jag köpte en ny tv + att vi var på ikea o sprang lite. På vägen hem kände vi suget efter alkoholen så det blev lite dricka mys hemma hos mig... jag, äwy, alkohol och ronny o ragge... kan det bli mer crazy?
 
Jaja det kan de.... efter nån timma drog vi in till stan... funderade på vad vi skulle göra i stan d¨å klockan var mycket o ville inte gå in på krogen.... tillsammans med våran fjortis-pet flaska stälde vi oss under granen på isbanan inne på torget... där stod vi och drack och kolla på allt folk som gick förbi... vi trodde vi var "osynliga" men alla såg ju verkligen oss.

E jag inte osynlig då??

under granen hitta vi tyvärr inga paket....men...

...när man är osynlig kan man göra mycket.....

In i dimman bara.... eller in i stadsparken drog vi sedan...

neeee men på vägen var äwy tvungen att lägga sig lite och.....göra en snöängel

väl inne i parken... besökte vi några av d alla satyer som finns där...

Sen hittade vi en.... backe... den var vi ju tvungen o testa på oxå.... jag rulla ner och äwy körde kullebyttan

Next stop.........lekplatsen

Slutligen var vi ju bara tvungna att testa på den enda killen vi kunde hitta i parken.... tyvärr tror jag ett äwy blev liiiite besviken... han hade ju inte så mycket att ge... han kunde bara ta.

Vad lärde vi oss av detta?
Jo, vi alla vet att det är ett ställe man inte ka besöka själv kvällstid men måste säga att själva stället är underskattat...länge leve stadsparken på fyllan!

kommer du ihåg.....dr.bombay

:)

kommer du ihåg.....drömhus

drömhus

kommer du ihåg......me&my


bilder från idolfinalstacokvällen med eve



Och här kommer en bild på allt vi drack tillsamman.... för er som tyckte vi var väldigt fulla....

det blev nog bara 2 shots av mintu var ;)

(många nya blogg inlägg idag... så missa inte att kolla längre ner)

bilder från julafton




Blomman från pappa


Klappar från mamma, bella, stefan, christoffer och mattias


Även hundarna fick klappar... dessa va med godis i

De fick även ett "tänka" spel

Japp japp det var lite bilder ifrån dagen...

fronda - nu kommer de tomtar

denna låt har jag av nån anledning fastnat för, gjorde det redan förra året... kan lyssna på den om o om igen tills alla runt mig blir tokiga... hihiihih

god jul

ja här sitter man i soffan hos mamma, och julen känns som den är över innan den ens hade börjat.

det e lite kul, vi alla firar våra jular olika men oftas samma varje år. min jul iår såg inte alls som den brukar.
började morgonen med att gå till mamma 09,30 för att äta gröt och få första klappen som alltid är godis och en tidning...brukar ligga i en strumpa men denna gång låg d bara en tidning på matbordet.. (inget godis då det äts så mycket ändå) sen drog jag hem.... på ytterdörren hängde det en påse och i den låg en blomma och ett kuvert med pengar och ett brev ifrån min pappa... efter d så dammsög jag och skuta golvet... sen duscha och klä på sig... och sen slå in klapparna i sista minuten...sen ta med alla klappar till mamma och syster....sen vid ett öppnade vi alla julklappar... efter d var det dags för maten... sen vid 15 var det ju dags för kallesjul, som för många andra....under kallesjul drog syster till pappa för att fira jul med honom... jag var inte inbjuden till jul med honom... men men ingen förlust han e ju som han e..... och nu ligger jag här i soffan och julen känns som sagt som den e över... om ett tag kommer mammas gubbe o en av hans söner...då ska vi äta julmat igen... o sen finns några klappar kvar, tror d e till min mamma. =P

bilder och sånt kommer i nästa inlägg.

ha en fortsatt god jul nu alla

julen e nära

nu laddar vi inför julafton.. med uppsitta kväll med bingolotto

Because the night

Delar med mig av en låt så här dan före doppare dagen..... tre olika men ändå samma :D

Denna med The Boss såg jag live på Ullevi i sommaras... YES... då sjöngs de!
(jag som trodde Jan Wayne var först)
 


Här är den med Cascada....

 

Och här med den jag trodde gjorde låten för kanske 10 årssedan
JAN WAYNE
 

Hehe jo jag e blond jag vet!
Men man kan ju inte ha koll på allt


kommer ni ihåg..joakim hilson

 

Det gör jag... hehe... lyssnar på hans skiva nu när jag städar här hemma..

se upp...

idag är det dan före dan före dopparedagen!

Som ni kanske vet så jobbar jag mitt inne i stan på en enkelriktag gata... på bara 15 min som jag har suttit och ätit vid fönstert har det kört TVÅ bilar mot enkelriktat! fattar inte vad folk tänker med i denna jul kaos.

Imorgon ska jag ut o leta mina julkappar... hehe... har la sagt det ett x antal ggr nu. Men det behövs ju verkligen en mental uppladning för d.
För imorgon är jag LEDIG, gottgott.
E väldigt glad att jag inte längre jobbar i nån butik i knalleland... uscha vad d har och göra just nu. Istället sitter jag o ringer dem... hehe... stör dem lite i arbetet... det e verkligen poppis.
ne usch usch... vill inte sitta här längre o jobba jag vill vara någon helt annanstans..........

Här ska jag dela med mig att två bra låtar... ha en trevlig dag...

heartbreak hotel



här va ett klipp till =)

alltid är det något som är fel...

ja så var det söndag ännu en gång. helgen har gått riktigt fort och jag har inte fått något vettigt att göra alls.

det börjar bli en vana att jag på helg dagarna ligger i soffan och kollar tv och att kvällarna består av alkohol och utgång... lika så var det denna helg.

i fredags var jag hemma hos mamma o åt thai. sedan drog jag hem o drack glögg sen träffade jag en vän i stan och vi drog till tonic en liten stund... sen vad d bar till o dra hem o sova.

 vaknade vid ett på lördagen... sen låg jag bara hela dagen i soffan tills framåt kvällen drog jag hem till eve och drack en massa vin och fick en riktig going fylla =P vi drog till harry´s och tonic. sweet sweet.
jag o eve har inte varit ute tillsammans på ritkgit på väldigt väldigt länge så det var väldigt trevligt att dra på krogen med henne igen =)

och vad tror ni jag har gjort idag?? joooo legat i soffan... o snart börjar ju söndags tvn... bästa tv kvällen på veckan.
19,00 gossip girl... har redan sett avsnittet, men skadar inte att se igen
20,00 Irene Huss. Nattrond
21,00 Heartbreak Hotel... den får ni inte missa om ni inte redan har sett sen...jag hoppas nog den ikväll har redan sett den en massa ggr.

Detta klipp är ifrån filmen Heartbreak Hotel.....
 
Denna låten e ritkgit bra... gamal o go =)

 

Detta var min helg,,, imorgon blir d jobbelijobba som står på schemat. kommer nog sälja väääldigt mycket, not.

U know that U love me.... xoxo jottis

drrrygt

Det är verkligen drygt på jobbet just nu. Sitter och väntar på att få gå hem, bara 30 min kvar.

När jag kommer hem ska jag mysa med mina små älsklingar och kolla vidare på Gossip Girl. Kollade avsnitt 7,8,9 av säsong 2.... såååå bra är den serien.. hehe... längar verkligen tills jag får kolla vidare, det var verkligen inte lätt att sluta kolla igår kväll=D
Annars i helgen så ska jag inte göra så mycket... kanske förbereda mig mentalt på att gå och köpa julklappar på tisdag.. då pengarna kommer... har köpt en julklapp, till min lilla syster yster...kan ju inte säga vad det är då hon läser bloggen =P Jooo just d jag ska ju även baka pepparkakor i helgen oxå... har jag inte gjort på många år.

jjaaaappp så är d....

overkligt men det är bara 5 dagar kvar till julafton....måste hem o dricka glögg o komma i stämmning.

Denna kompisen blir det nog


7 dagar till jul

idag går det riktigt seeeeegt på jobbet ... blääääääääää

Snart e det lite jul o det = ledig.. göttittt


Zzzzzz

Helgen har bestått av mycket sömna... sååå underbart...  men även lite andra saker.

Fredag blev d öl o tacos med Eve... efter det (eller vid ett) drog vi in till stan och gick till Tonic.. tråkigt va d där... så vi gick till Vimmel... tog en drink och drog tillbaka till Tonic =P Sen vad det dags attdra hem o sooova... hehe.... efter bara en timma på krogen =P  (bilder från kvällen kommer en annan dag)
Lördagen låg jag hela dagen i soffan o kolla tv. Tänkte oxå att jag skulle ligga där hela dagen  o kvällen. Men vid nio tröttnade jag och bestämde att jag skulle supa till det ändå =D Jag o vän B drog till en fest på Göta men där va det verkligen inger roligt då många låg avdeckade och det var inge rök alls. Så vi drog in till stan och tonic :D
Ja och vid tre vad jag hemma och somnade som en stock och vaknade sedan idag kl 14... ojojo sova e gott!!  Och idag har jag bara legat i soffan och kollat tv...
Imorgon e det jobba på schemat igen =)

Men innan jag drar vidare ska jag dela med mig av en låt....
Jag diggar verkligen denna låt.. hehehe.

helgen var som en helg ska vara...fullfart framåt

oj vad tiden går fort...
jag skulle behöva ha några timmar till på mina dygn asså och inte minst på helgen....

i fredags var jag, mamma o stefan ute och åt ju... köket ....lax planka.....jaaaaaaami...
sen drog vi och tog en öl på bishop och efter d drog vi till brassan och tog en öl där... senare drog jag med en vän till tonic... trevligt trevligt. synd bara att man inte alls var kädd för något krogbesök.


lördagen.... pust... efter inte så många timmars sömn var det dags att dra till liseberg..



Jag TROR att det var LITE folk på liseberg....pust

yes yes... direkt efter jag kom hem från lisan så fixade jag mig och sedan åkte jag till slemman och började mitt drickande igen :) sweeeeeeeeet
först drog vi till Harrys.... där var det nog trevligt.... efter ett tag drog vi till tonic... där var det trevligt =)

Min blogg... då får jag vara lite ego-girl
Dessa bilder är på mig ifrån i lördags... efter en turbo fixning.

ne nu e det vecka o jobbelijobb som står på schemat... helgen som kommer är redan inbokad och klar.... =P

Första veckan som säljare är över,,,

det har varit en mycket intressant och läro rik arbetsvecka.
som jag tidigare har skrivit så gick ju måndagen inte så bra, men d var ju ändå första dagen. tisdagen gick långt över förväntan... onsdagen,torsdagen och fredagen gick precis lagom, när d gäller försäljningen asså.

japp... annars har d inte hänt så mycket denna veckan...
igår var jag o fika med min vän liz och efter d drog vi och kollade på hennes ny inköpta lägenhet på sjöbo =) den kommer blir jättefin tror jag.

idag missar jag diol :(:( inte bra. för jag, mamma o stefan ska ut o äta på köket... jammis.. funderar på att ta planka =P

imorgon blir d upptidigt och sen blir det tvätta o sen ev jul på liseberg o sen utgång i borran... =)

ne nu ska jag fixa mig

ha en sweet kväll.... missa inte denna låt.... den spelar jag alltid när jag kör i mammas bil,,,, nanne
gooo text har den verkligen...

förresten d blir inge sthlm för mig i helgen!!

nya start i karriären

idag gjorde jag min andra dag på det nya jobbet som säljare. igår gick det inge vidare måste jag säga...funderade på kvällen .vad jag skulle göra med mitt liv om det skulle fortsätta på de viset. men idag gick det bokstavligen 3 gånger så mycket bättre än igår... hehe.... så ska det se ut... hoppas verkligen att jag fortsätter i nästan samma takt framöver oxå =) då kan det bli ritkgit kul.

måste tipsa om en liten ny produkt som jag har köpt.


Dry Shampoo... kanon bra. Som vi alla vet så ska man ju inte tvätta håret så ofta och denna spray gör verkligen att ditt hår blir som ny tävttat så fort sprayen kommer i håret. E det inte kanon eller.
Innan har jag tävttat håret varje dag, inte bra inte bra, men denna veckan har jag testat denna spray och jag tvätta håret på lördag morgon och sedan tvättade jag inte det för än på tisdag kväll... e inte d bra då... ooooja.
så glöm stressiga mornar när du inte orkar styla ni tävttat hår... nu kan du bara hoppa in i duschen o duscha kroppen och skippa håret.. o wow så e du super fräch igen :D
Denna finns att köpa på åhelsen i gbg, har tyvärr inte hittat den någonstans i borran.
Finns även att köpa på nätet...tex eleven.se

Ha nu en kanon kväll

RSS 2.0