student helg

denna helgen blir den första riktiga studenthelgen... vi ska nämligen festa... ja tro det eller ej men vi har endast klunkat alkohol EN gång sen vi började plugga och det var ute i skogen... och det som sägs att det dricks en massa sånt när man e student.. på nollning osv... men vi har inte haft någon riktigt nollning... vi e pluggisar... vi kör igång direkt =P

veckan som har varit.. har varit mycket intressant med mycket intressanta föreläsningar.. som igår då fick vi lära oss hur man får sitt drömjobb.. kan vara bra och veta till framtiden... eller hur?

ne som sagt...idag blir det utgång med klassen... e inte riktigt hundra på vad som kommer hända men... vi börjar med att gå ut och äta...nån gång blir det nog fördrink hos linda och sedan ska vi dra hem till david för att förfesta... sendan... ja då blir det utgång... min första utgång i Västerås =P

ja som endel av er vet har jag ju inye haft några tv kanaler... och jag har ju nu bott här sen 16aug... första veckan hade jag inte ens någon tv... men sen har jag kollar på gamla filmer... i onsdags fick jag en massa nya filmer av malin =D men nu idag beställde jag ett boxer paket... hoppas verkligen att det fungerar... men blir så off utan att kunna se på tv... och bara kunna ha igång tvn i bakgrunden är verkligen en bra sak när man e ensam hemma =)

ne nu ska jag sova lite middag!
ha en trevlig afton

plugga är kul

måste bara börja o skriva att jag har det trevligt i Västerås! Utbildningen som jag går är verkligen super intressant! Staden är helt lagom stor! Och jag börjar nu lära känna lite folk som bor här =)

Idag har jag varit på tre föreläsningar
Började med våran projektledare som pratade om att tro på sig själv och om att själva sig själv som ett varumärke
sedan pratade en tant om att arbeta och jobba i grupp
efter lunchen kom den mest intressanta personen under dagen Bosse Magnusson från MCI och MPI! Vilket enormt intressant företag han är VD för asså... kolla in deras hemsida genom att klicka på MCI.. på ett sånt skulle jag helt klart kunna tänka mig att jobba i framtiden! Sen var han just nu även ordförande i MPI  som är en idielorg med en massa folk som vill göra Sverige till världens största mötetsland.
ja det har ju klanat lite nu vart jag vill göra min lia-tid.

igår och i måndags hade vi föreläsningar om mötesbranschen och då med Tina Fridh på www.fridhandpartners.se
även den är mycket intressant. vi har gått igenom mycket om sverige och hur folk ser på sverige och svenskan.
under lunchen var jag och malin ute och gick och då hittade jag en MASSSSA lingon


Sen efter skolan drog vi in till stan och hamnen där vi tog en kulglass... årets första tror jag nog allt.

sen hann jag med lite shopping oxå... det var ju ändå löning


nu ska jag bara få tummen ur och gå och köpa mig mitt träningskort...

school time

så var man vaken idag och laddad för en ny dag... en dag som innehåller skola och riktiga skoldagar... nu börjar allvaret vill jag lova =)
så fort jag har råd ska jag börja träna inge... det ska bli så j*vla gött!! Ser verkligen fram emot det... och så ska jag börja på samma kost diet som jag gick på för ett halv årssedan... varför bryta ett vinnande koncept? =P

känner mig lite glad idag... kan det bero på vädret?? det är helt underbart väder här i västerås idag... ME LIKE!
nu ska jag göra mig klar för att sedan gå ut med vovvarna och sedan dra mig till Skolan... heheh


xoxo

så var första studiehelgen över...

sitter här och lyssar på efter texten på filmen jag just har halv sneglat på...

helgen som har varit har varit blandad...fredagen var mamma här och jag visade henne staden och min nya lägenhet och hon kom hit med mina små hundar... lördagen var vi på Hälla köpcentrum och sen åkte hon hem igen och jag åkte till jobbet... kände mig inte helt 100 så jag stannade hemma från jobbet på söndagen och gick istället på eftermiddagen till stan med linda och emma L, fikade och kollade i affärer.... sen drog jag hem och fixade i lägenheten och nu ska jag väldigt snart sova.


Det var lite bilder från kick offen... fler finns på facebook

nu ska jag sova för morgon blir det första riktiga lektionen!! :D
då börjar jag med branschkundskap

stadstjejen ska ut i skogen!

Då har man klarat av 3 dagar i skolan... det e nu slut med riktiga tjöt skoldagar för denna veckan... nu drar nämligen ajg med klassen ut till Stenbäcken utanför Örebro (www.stenbacken.nu)
Vi ska bo i tält och leka en massa lekar... hehe... jaja får la se hur det går med de! Har tagit med mig regnkläder...raggsockar...mössa och vantar!! Vill ju inte frysa!
sen kommer jag hem på fredag igen... då kommer mamma och hundarna =D
Och sen blir det jobba i helgen!
Japp japp

Ha en fin dag!

Sexy Bitch!

Så sitter man i Västerås, regnet bara öser ner och jag är väldigt trött.
Igår var ju första dagen på nya jobbet och på skolan!
Började dagen med att komma till nya jobbet 2 timmar förtidigt... trodde jag skulle börja 7 men det var vist kl9.. men jag fick börja jobba i frukosten och vid nio hade vi en liten intrudoktion och sen gick jag och kollade på när de städade rummen... kl 12,00 drog jag vidare till skolan som var mellan 13-16... massa info och fick reda på när första tentan skulle vara... 4 september ska jag ha tenta i Branschkundskap, innan det ska jag ha fem lektioner!
Yes, efter skolan drog jag vidare tillbaka till jobbet och då jobbade jag 16,45-21,30 *pust* då jobbade jag med kvällsbuffen.. inte van att rör på mig så mycket när jag jobbar... i helgen ska jag börja lära mig att jobba i receptionen och i september ska jag kunna jobba jälv är det tänkt!
Idag var det första skoldagen 9-16 med bara en massa info!! Så nu e huvudet helt slut och jag vill bara gå och lägga mig och sova... men det går inte.... får hålla miog vaken ett tag till... tyvärr har jag ju inte fixat hit min tv så det blir till att sitta framför datorn ikväll och kolla någon film! Borde egentligen laga en lunchlåda men jag orkar inte just nu.
Imorgon ska vi ta skolfoto =P blääää... sen efter lunch ska vi till Aros congress center( www.acc.se/ ) på studiebesök, ska bli väldigt roligt. Och så ska jag och några tjejer ut och äta på lunchen =D
Allt rullar på och jag ska fortsätta att uppdatera er om vad som händer och sker.. hihi


En super kanon låt!! Den ser jag fram emot att shaka till i höst!! JAG ÄR FEST SUGEN!


Förresten... måste bara efterlysa mitt smink och alla mina pennor som e helt BORTA!

nu är det inte långt kvar...

Oj jag e totalt slut efter mina 97 timmar på 7 dagar.... pust... men nu va det över.
Sitter hemma hos mamma sista kvällen i Borås och kollar tv... orkar inte med något kreativt. Imorgon förmiddag åker jag till Västerås!!
Då blir det till att ladda inför måndagen hela söndagseftermiddagen... för på måndag ska jag jobba 9-12 och skola 13-16 och jobba 17-22 =D Oooooooo jag börjar bli nervös i magen.... vad ska jag ha på mig??? hur ska jag bete mig när jag kommer in i ett rum med en massa folk jag inte känner...??? kommer jag hitta till skolan???
Det e de första oros momenten... sen kommer det ju större och fler orosmoment... men får ta några saker i taget hehehe..
sen har jag några fler saker jag funderar på... vad ska jag hitta på efter skolan tis o ons?? kommer ju ev inte ha någon tv i lägenheten till en början med =S Det löser sig säkert... simma lite i poolen kanske... eller varför inte träna på gymmet....eller kanske förhoppningsvis kan man vara lite social... hehehehehe
ne mer uppdateringar om mitt liv uppe i landet kommer det blir framöver det kan jag lova!!


Xoxo
ha en trevlig kväll

Fortsätter räkna ner mina timmar...

15+15+15+15+13 timmar att arbeta kvar för nästa vecka =)

Japp japp...

Meee and my Sis... playing unhot=P hur hon lyckades se såå.... gravid ut fattar jag inte!

Måste bara avsluta med att tipsa som ett Bra lunchställe inne i Västerås..Café Gränden... super goda och frächa sallader!
Jag och M var där och åt första gången jag var där och nu när jag var uppe sist var jag där och köpte med mig en sallad till att äta på tåget hem =)
Älskar sallad och d känns gött att redan har hittat ett bra salladställe! =)


Ha en trevlig kväll........ nu e snart mitt klubbmöte klart.... och då ska jag sova =)

Hard Work,,Work

Ja så har man klarat av en och en halv dag av totalt sju extra jobbing dagar. *pust*
Det ska bli så gott på fredag kl 21,00 då jag har gjort mitt sista arbetspass på denna delen av Sverige på ett tag.

för övrigt då så är det ju lördag och jag jobbar till kl 19 idag, sen ska jag hem och kolla film och sova tidigt då jag börjar jobba kl 8 imorgon =P
Kommit fram till det att d blir nog ingen mer utgång i Borås innan jag flyttar då jag jobbar och på lördagen då jag egentlign kan e många bortresta.... upp till stockholm... så man kankse ska ta och gå ut där istället =P och fira att man har kommit till den andra delen av Sverige.

Ne jag får se hur det blir med det hela... kanske skippa festnadet den helgen och ta det lugnt och fika med d vänner som faktiskt är kvar i Borran.

3timmar kvar av denna arbets dag och 10 timmar kvar på denna arbetsvecka....

nu börjar det...

... nu har jag ca 190timmars arbetstid på 9 dagar framför mig =S klarar jag detta kommer jag klara mycket =) När jag fredagen den 14 aug kl 21,00 har jobbat klart är jag ledig i ca två dagar innan skolan och jobbing i Västerås börjar.
Känns enormt gott att jag har fått klart lägenheten rätt okej redan för det kommer inte finnas några krafter den helgen då jag kommer upp =P
nu är det bara till och bita ihop och överleva dessa nio dagar... gott att jag har min lilla mamma som kan laga mat åt mig och min lilla syster som tar hand om mina hundar =)

Yes...

Jaaaaaa vad roligt =)

Jag fick jobbet på hotellet i Västerås som jag var på interjuv på i Måndags.
Receptionschefen ringde mig nu och hon sa att de både cheferna kände att jag var självklar för jobbet... och skulle passa kanon in i deras team =)=)
Jag börjar jobba direkt när jag kommer upp till Västerås... hehehe...ingen vila här inte!!
Men sen ska jag bara jobba varannan helg typ.. vilket blir lite lagom =)

Nu ska jag smälta detta... ha en trevlig kväll

Livet är mer än jobbigt

Tror aldrig jag har varit så här ledsen. Vill verkligen bara att allt ska bli bra. Jag drömmer jobbiga drömmar och vaknar ledsen och panikslagen. :( vill inte att det ska vara så här:(

nya hemmet i bilder



Sitter i V-ås

Igår (fredag) packade jag mina saker för att flytta mitt pick och pack till västerås. kl 8 idag (lördag) åkte vi från Borås. Klockan tolv var vi framme i den nya staden =)
Packade in allt för att direkt åka till Ikea för att inhandla ett nytt köksbord med stolar... känns så gott att det är klart =)
När vi kom hem så fixade vi alla stora saker, som sängen, soffan och matbordet =)
kl 16 åkte pappa och syster hem till Borås igen och jag är kvar för att plocka upp alla små saker.... och på måndag skA jag på anställningsinterjuv på ett hotell här i staden.

Kan ju lova att jag kommer sova som en stock ikväll... kommer nog inte ens orka lyssa efter konstiga ljud som kan vara när man är ensam i en ny lägenhet.

ha en trevlig kväll...
själv kommer jag inte gör många knop... fick inte med mig min tv (trots att det är en platttv) så något tv tittande blir det inte för min del.

ska försöka fota lite så ni får se hur det ser ut här i mitt nya hus hihi

xoxo
i know u love me =P


RSS 2.0