Du kan kalla mig haltalotta

Så var det ännu en söndag och ännu en helg förbi.

I fredags kom M hem till mig och vi grillade fläskfile, potatisgratäng och grönsaker... all made by myself (nästan), riktigt nöjd.
Efter den goda maten kollade vi på filmen The Hitch...en bra film som fler killar borde se. ;)

Lördagen var varmt och innehöll väldigt fint väder, så förmiddagen spenderades på balkongen i solen. På eftermiddagen drog jag o Slemman till Scandic Plaza för sminkning o fotografering hos modellfotograferna.se som var på hotellet.
Precis innan undrade vi vad vi egentligen hade gett oss in på... men väll inne i fotostudion släppte allt.
Det var nog pga att våran första fotograf var en sån rolig prick.. hehe...många skratt gjorde att bilderna blev mer avslappnande och med stora leenden =)
Ja efter detta drog vi vidare till Café Viskan för lite lunch... det fick bli en go köttfärspaj med hårda kanter ;)
Sen var det snabba ryck hem till lizette för att börja förfesta och kolla finalen i robinsson.....


Efter att vi blivit lite runda om fötterna drog vi till X&Y där det röjdes till en massa gamla sommar hits i hawaii känsla... och under allt gung fick jag min fot sönder tranpad och så ont det gör idag.. man kan riktigt ser var klacken satte sig i min fot. ajajajaj....
Tack tjejer för en underbar dag som vi sent kommer glömma =)

Nu ska jag hem till mamma o äta tårta o kolla gossip

Xoxo

tänk tänk tänk..... eller snurr snurr snurr i huvudet

Söndag och jag sitter hemma och tänker på denna veckans skolbesök, som blir Västerås.
Funderar på vilken av alla utbildningar Jag vill gå... om jag helt själv skulle vilja välja... vilker jag tyvärr inte får... men OM.
Jag har ju sökt utbildningar med två olika inriktingar... fast de båda olika e egentligen lite samma. 
Jag har sökt en internationell resekonsult utbildning och mötesdesign utbildning. I resekonsult utbildningen ingår även mötesdesign fast inte lika inriktat som den med bara mötesdesign. Varför jag sökte resekonsult e för att den e en mycket bredare utbildning med möjlighet till jobb på många olika ställen, resebyrå, hotell och flygplats. När jag pluggar mötesdesign kan jag jobba med hotell, konferens, kongress, meeting/eventmanagment, marknadsföring och eventproduktion och har då möjlighet att kunna få jobb som tex projektledare för olika möten vilket jag inte har på samma sätt om jag bara väljer resekonsult.
Det jag helst vill jobba med e mötesdesign som ni kanske förstår och utan utbildningen e det väldigt svårt att få jobb inom detta yrke.
Till resekonsult utbildningen i Norrtälje va det 130 sökande som de tog in till interjuv och de ska endast ta in 30!! Men på utbildningen mötesdesign var det 70 sökande och de tar in 30 så chansen att jag kommer in där är större än på resekonsultutbildningen... fast jag ligger väldigt högt upp på listan för dem som de vill ta in till resekonsutbildningen sa rektor när jag var där =)
Om 1-2 veckor skulle jag få svar ifrån norrtälje om resekonsult och första veckan i juni kommer de ha interjuv inför mötesdesign så i mitten av juni kommer jag få svar om den kan jag tänka mig.

ja som vi förstår så går tankarna runt runt runt och inte bara om detta utan även om mycket annat.

men nu e det full fokus på västerås som är på onsdag =)


fredag och jag har tråååååkigt



vad ska jag egentligen hitta på denna helgen?
inga planer alls har jag... så tråkigt... vet inte vad jag ska hitta på...
nästa vecka har jag planer.... veckan där på har jag oxå planer... men denna helgen vad ska jag göra?
Evelyn kom tillbaka till Sverige så vi kan slira i stadsparken ihop =P
idag får det bli pistvakt och sen sjukan och sen sova om det inte finns något kul på tvn?

jag vet vad jag VILL göra men jag får vänta i drygt en vecka =P

campus i norrtälje...

.... var nu avklarat.

Måste säga att provet gick Mycket bättre här en det rpovet i uppsala... frågorna var mer relevanta och kallades allmänbildning.. och då var det frågor som...  vad e UD? Vad e Swebus? nämn några svenska flygbolag? vad heter köpenhamns flygplats? vad heter flygplatserna i sthlm? (inte i nyköping och västerås) ja osv....

här kommer lite bilder i fran campus och utbildningen... som ligger på ett gamalt regemente.'

Ja jag åkte förbi en Stor brand vid Mantorp... där står ett stort växthus i lågor.

Jo välkommen till sthlm och alla bilköer... men jag hade inga som helst problem att hitta till Norrtälje.. men när jag skulle åka ut ur stockholm råkade jag åka lite fel och hamnade innanför tullarna... smart som jag e kom jag på att jag kanske skulle kolla upp vart jag skulle åka precis när jag såg skylten som jag misstänkte att jag skulle åka emot... missade avfarten och direkt efter hamnade jag innanför tullarna. det var bara att göra en snabb u-sväng och åka åt rätt håll =) och sitta i bilköer från sthlm till södertälje.

Här var campuset där jag bodde och äventuellt ska bo om jag ska bo här


Lite mer bilder runt om...

Här kommer insidan av den 28kvm lägenheten

Hallen

Köket sett ifrån hallen

Skrivbordsdel sett ifrån hallen

Sov/vardagsrum =P
+ med detta boende e att man har en uteplats som man kan sätta kompostgaller på så hundarna kan ligga där när det e fint väder.

Så här ser övriga campus ut


Skolan =D

Yes that´s it.... next week Västerås

totalt helt slut....

kommer gå och lägga mig väldigt snart efter en låång dag i bilen.

Har tagit endel bilder på campuset där jag just nu håller hus... orkar tyvärr inte lägga upp dem utan det blir imorgon =P

Ha en trevlig kväll


okej jag bjussar på en bild... här sitter jag just nu... i en liten etta med kokvrå... som blir den nya lägenheten om jag flyttar hit......

Hittade ett motionsspår, precis runt hörnet, ut i skogen... det var lite trevligt att gå en promenad där med hundarna... =)

så var man klar...

... klar för att åka, ska bara äta lite mat först.
Ser verkligen inte fram emot en resa på 5 timmar i bilen idag och 5 timmar imorgon i bilen själv... bara jag och hundarna. 
Men jag har ju varit riktigt duktig idag... har tvättat kläder och tvättat bilen... packat västan och varit och handlat lite frukost till imorgon =)
Ne nu ska jag fixa maten innan det e dags att åka... 
Ha en trevlig dag






**saknar dig M** 

nu börjar jag bli nervös igen

som jag skrev tidigare idag så fick jag ju ledigt ifrån jobbet två dagar (så jag jobbar enbart måndag och fredag)
så imorgon drar jag och hundarna till Norrtälje där jag ska till ännu en skola på interjuv.
Interjuven e inte för än på onsdag men jag har bokat ett rum för mig och hundarna från tisdagen så man slipper åka kl 4 från Borås =(
Dit jag ska ligger nämligen på ett Campus så OM jag börjar där kommer jag ev även bo på samma ställe när jag pluggar som jag kommer göra imorgon =) ganska bra då man e garanterad en lägenhet där om man pluggar där... kan vara bra då det e väldigt många som har sökt olika utbildningar detta år pga att det finns många arbetslösa nu och det gör ju att det blir mycket svårare att få tag på bostad.

Ne imorgob blir det till att gå upp tidigt och tvätta, packa och åka iväg till stora staden igen =) Hoppas verkligen att det går bättre denna gången än vad det gick i Uppsala....

Mer info kommer imorgon... kommer ta med mig datorn denna gången ... hehehe...


(vet att det e många av mina vänner som läser min blogg för att hålla koll på vad som händer.... istället för att ringa och fråga... sen finns det dem som ringer men inte frågar som får hålla sig uppdaterade här =P)


Nu ska jag dra och köpa pizza till min familj som är så snälla och ställer upp för mig <3



(speciel made pizza for me from Borås Kebab)

årets första riktiga grillning

i lördags var jag i stan och shoppade och fikade med min vän lizette och efter de åkte vi hem till mig och grillade fisksätt och till de hade vi limesås, räkor och spingelkrabba (eller vad d hette)
Efter maten kollade vi gamla kort från den gamla goa tiden och sen blev det eurovision final...

När två blondiner ska tända en engångsgrill går det inte alltid som det ska....

fast det blev riktigt bra tillslut =)

Och tillslut var det klart efter ett par flamberingar.. pga att det droppade marinad ...
det blev inte så bränt som det kanske ser ut.

Gott med fisk... allt var ifrån Fiskdelikatessen i centralaste Borås ;)

Elliot och Lizette fann verkligen varann =P... de myste helakvällen framför eurovision finalen.. hehe..

Tack gumman för en mycket trevlig dag =D


Förresten kom just på att det inte var årets första grillning... grillade ju falukorv för nån vecka sedan i Årläng =P

Jag fick...

Ledigt! Så imorgon drar jag och hundarna till Norrtälje:) då ska jag på ännu en Interjuv, den kommer hållas på onsdag och imorgon kör vi upp. :) så håll tummen på onsdag!

Sammanfattning av Uppsala!

nu e det fredagskväll och jag sitter hemma med mina hundar.. kollar på så ska det låta och dricker en cider. Får väll säga att det finns mycket roligare saker och göra än detta, men nu e jag trött efter veckans äventyr så idag kommer det inte hända så mycket mer.

MEN jag har ju inte uppdaterat sen jag var i uppsala någonting... eller jo det har jag men nätet cpa just då och de jag skrev kom aldrig upp :( Så nu får jag ta och skriva igen.. hehe...

Som sagt Uppsala var en trevlig stad men med konstiga gatnummer... på ena sidan vars det typ 50 och på andra sidan 11... jag gick och kollade på en sida och tänkte om det står 8 på andra sidan så bör ju 11 vara på andra sidan mittemot.. men ICKE! Efter nog en timmas letande frågade jag en taxi vart nr 11 egentligen låg... jo ibörjan på gatan där jag startade mitt letande efter rätt ställe. Som tur va så var jag där i goood tid så jag hittade dit 30 min innan jag skullle gå in på skolan för interjuv och prov.
Interjuven gick bra... men sen var det ju provet som inte alls gick bra.. varför? jo för geografi , politik och valuta  osv är inte min grej. och det var just vad frågorna handlade om,. sen var det en engelsk text som skulle översättas och även den var väldigt svår men svåra ord som jag aldrig har hört tidigare..
Känner som så här.. detta går som det går... provet var inget jag egentligen skulle kunna förberätt mig direkt på utan det var verkligen att gå på den kundskap man har sedan tidigare.

Här kommer lite bilder ifrån min resa...

Jag började dagen med att ta bilen till Landvetter för att kunna ta den hem på onsdagen när jag kom med flyget. När jag lämnat bilen tog jag flygbussen in till Götet för att jobba någrs timmar.


Jag hade ju tyvärr glömt min mat denna dag så det fick bli en underbar sushi (ja endast 7 bitar men d var lagom) Som jag satt och smaska i mig på tåget till huvudstaden... Väl framme där tog jag pendeltåget till Upplands-Väsby... där jag sov på Hotell... på hotellet gjorde även underbara M mig sällskap som jobbade i samma stad och på samma hotell denna vecka.
På onsdag förmiddag lånade jag M´s bil och åkte till Uppsala... här kommer lite bilder från när jag sprang runt och letade efter rätt hus nummer....


En mycket mysig å där det satt folk och njöt av solen

Uppsala domkyrka strosade jag förbi... där det oxå låg en liten mysig park...

Till slut hittade jag ju skolan... och den låg här emellan Sub Way och en pizzeria som hette Pinocchio (jag som ville lämna pinocchio fantasterna)
Efter denna dag var jag helt slut och skulle egentligen velat gått i några affär innan jag drog tillbaka till hotellet men nej nej...
på kvällen körde M mig till Arlanda (som jag aldrig tidigare hade varit på, vilken stor flygplats)

På flygplatsen åt jag pizza från pizza hut... tyvärr en besvikelse.

Efter maten köpte jag mig en kaffe och satte mig vid gaten och sammanfattade dagen....

Det var allt från denna tripp....om jag får ledigt drar jag vidare nästa vecka till en annan plats... hehe







Tack M för all hjälp.... du är underbar och jag e glad att jag har dig!! *puss*

Uppsala va mysigt

Helt slut. Orkar inte ens skriva egentligen. Nu ska jag vila o vänta på att ta planet hem. Längtar till min säng.

God morgon Stockholm

Jag har sovit som en stock i natt, som jag trodde. Nu ligger jag i sängen kollar tv och funderar på en massa saker. Vad ska jag säga? Hur ska jag sälja in mig själv? Och en massa andra tankar snurrar. Har tänkt så mycket att jag har lätt huvudvärk:( bilder bjuder jag på imorgon då jag har min dator igen.

I stora staden...

Eller lite utanför. På ett hotellrum i Upplands Väsby. Tror jag kommer sova som en stock i natt då jag har suttit o spänt mig hela resan upp för jag inte vet hur man åker pendeltåg. Men det riktigt prima. Nu ska jag kolla tv o äta godis medans m e ute o springer. Glömde ju vad jag såg på min resa... Regnbågen och Alex Schulman... Ha en bra kväll:)

Nu

Sitter jag på tåget till Stockholm, hann köpa lite mat som jag ska äta snart innan jag svimmar:) hoppade över lunchen så jag inte ska gå back något med tiden på jobbet.

Otur nr2

Ja men då var det dags igen.... Mitt halsband gick just sönder:( sorgen e stor!

Ja men d börjar ju bra

Kommer halv vägs till jobbet o inser att jag snart får soppatorsk. Kör in på första mack och kommer då på att jag har glömt min middag. Nu får jag planera om lite. Hoppas inget mer jobbigt händer på min resa.

nu börjar all planering hamna på plats

och jag ska lämna borås för att börja min tripp med att åka med bilen till landvetter så jag kan ta mig hem på onsdag när jag kommer med flyget... sen tar jag flygbussen till götet för att jobba några timmar.
Sen kl 14,00 går tåget norröver....

de två som jag nu e kallad till interjuv på e de två som jag egentligen hoppas mest på, så det känns super kul att jag har blivit kallad =) då kan jag inte vara allt för kass... kanske?
Så fort jag e klar med onsdagens interjuv ska planeringen för nästa interjuv börja =) en sak i taget...

=)

Så var man hemma efter en lång och sen arbetsdag.. direkt när jag kom med bussen från jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till knalleland för att inhandla kläder till mig som jag kan ha på mig på onsdag då jag ska på interjuv och prov.. i en stad norr om Borås =P
Och när jag väl kom hem så ser jag.... att jag är en av 20 som har blivit antagen til interjuv till en annan kurs :D Så framöver kommer jag nog åka till en annan stad för interjuv =) (har ett datum men kommer inte avslöja det ännu) hehehe

ne nu ska jag packa vidare.. för direkt efter jobbet drar jag iväg imorgon...


Planering ...

Är igång för fullt i mitt huvud inför morgon dagens tripp. Vissa små detaljer har jag planerat till imorgon men det mesta ska jag hinna med idag. Den punkt jag ska fixa här närmast är vad jag ska ha på mig:) men först ska jag bara ta mig tillbaka till Borås:)

soft helgen e över

Fredagen blev det tacos och vin hemma hos mamma... när jag kom hem somnade jag i soffan framför MR and Mrs Smith.. jag som ville se =(
Lördagen blev väldigt lugn fram till kvällen då jag korka upp vinflaskan... tillsammans med Tessa Nagy och faktiskt min granne Elin och hennes syster Matilda och en vän till dem.

Tror nog att Christian gillade detta... han och fem tjejer.
(matilda, nagy, elin, tessa och vännen)



Detta vad kompisflaskan för kvällen... den var tyvärr väldigt sträv.



Vid halv ett drog GICK vi in till stan och var framme vid ett... då insåg jag att det inte var någon idé att betala och gå in någonstans i en timma så jag tog bussen hem =)

Idag har jag bara slappat och snart ska jag kolla Gossip Girl och sen blir det styrelsemöte och sen sova.
Imorgon har jag sovmorgon och börjar 11,00 och slutar 17,00.. pust... kommer inte vara hemma för än tidigast 18,30.

ha en bra kväll

XOXO

Borås?


Sitter och funderar på vad som egentligen är bra med den lilla staden jag bor i?
Kan egentligen inte komma på som många saker förutom att det är lite billigare att bo i denna lilla håla än i tex gbg. Det kan kanske grunda sig på att vi Boråsare är så enormt snåla.
Det
som egentligen håller mig kvar i denna stad är att jag känner en trygghet i denna stad. Men frågan e om tryggheten börjar försvinna även på ens hemmaplan om man ser på allt som den senaste tiden har hänt nästan precis runt hörnet.
Krogutbudet i denna stad är egentligen inte så stor.
Det sägs att...
Harrys=Bonnarnas ställe
Brasseriet=gamlingarnas ställe
XoY=Brat wannabe stället
Vimmel=Brat wannabe förfest ställe/ Gaybar
Swing=18årsstället
Trägårn= 18år och "rocker"
Tonic=Volvoraggarnas ställe/de snålas place
Inget av dem e egentligen något speciellt, tycker jag.
Och nu när jag har tagit mig ut ifrån den lilla boxen Borås börjar jag se vad folk egentligen tycker om Boråsare. Vi är ju inte ritkgit som vanligt folk. Jag själv har ju på senaste tiden kommit fram till att vi boråsare är en blandning mellan en smålänning och en skåning = snål och bittra, men vi är även en liten tuch av stockholmare i oss tror vi.. hehe.
Kommer en boråsare utanför staden vill de inte träffa nytt folk och nytt folk är egentligen inte dirket välkomna in i våran bubbla. Boråsare e folkskygga mot nytt folk. När vi ska på semester och ska ställa ut våran husvagn på en camping ställer vi den gärna på samma camping som alla andra boråsare och det gör inget om vi har samma granne på campingen som hemma. Boråsarna tar helt enkelt över Varberg på sommrarna.
När vi inte e i varberg på sommaren drar vi ner till stan på torsdagarna för att se ¨på GRATIS konserter med olika svenska artister. Varje år spelar även ett lokalt band vid namn Rydell och Quick

Denna e ifrån Trysil i Norge....
Men börjar det inte bli lite tjötigt att de ska spela Varje år och har gjort det så länge jag kan minnas. Och börjar de inte bli lite gamla nu malin och christer ?
Och sen har Borås kommun en förkärlek till statuer som de lägger flera miljoner på varje år...
Den stora statyn som kommun gubbarna i borås vill ska bli den nya statyn som symboliserar borås är denna...

pinoccio.... hur symboliserar detta en boråsare undrar jag? varför ersätta våran gamla hederliga knalle? vi e ju snåla och det e inget man ska sticka under stolen me....
Det går bussresor hit för att kolla på denna staty... de jar gjort en ny gång väg för att folk lättare ska kunna komma till denna staty... det finns en pizzeria precis brevid som heter just pinoccio... och för nån veckasedan så tvättade de hela statyn....de fick avbryta bygget at motorvägen mellan borås och ulericehamn för att pengarna tog slut men en stor staty för flera miljoner hade allt råd att sätta upp. de klagas på de äldresmat som åker ända ifrån solna och hit... vad sägs om att lägga pengarna på de äldre istället? fast det e ju tur att det finns privatpersoner som betalar både den sista delen av motorvägen som pengarna inte räckte till och även delar av pinoccio?
Och så här mycket folk var det på invigningen av statyn..

och det var inte slut där...
på bishop arms i borås har d även tagit fram en öl som heter just pinoccio

Och det finns bara ett få tal att köpa =P
Så den lär nog kosta endel så då har inte den slåla boråsaren råd att köpa den ändå ;)

Ne shiiiit nu får jag nog ta och göra något annat... som att skaffa mig ett liv kanske =P

städ och tvättdag...

.... är det idag. Fast nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt.
Tänkte mest bara skriva att igår blev jag klar med svenskakennelklubbens hunduppfödarkurs =)
På kursen hade vi besök av Sigge =P

Det kommer bli lite tråkigt att inte vara på utbildningen varje vecka och lära sig en massa nyttiga saker. Men får kolla på en ny kurs efter sommaren kanske? Vad nu det skulle vara.... lydnadskurs med Milton kankse?
Under sommaren kommer jag lägga ner tid på att få Milton till Champion... bara en månad kvar tills vi kan börja kämpa för den stora titlen. =D



Nu ska jag greja vidare... ha en trevlig kväll

Här e en bild på min fina latte jag gjorde på jobbet idag =P (kolla in tagentbordet från 70-talet) hehe


Regn regn

Det regnar ute och endast 7grader. Egentligen vill jag inte till jobbet, utan jag vill ligga hemma och kolla på film. Men det fungerar ju inte. Jobba jobba är ju det som står på schemat. Nu ska jag sova, sitter ju på sovbussen till göteborg där drygt 80% sover och det är helt tyst, inte illa för att vara en nästan fullsatt buss:)

nu har jag missat något..

.... det säljs tydligen inte längre örthalsband mot fästingar till hundar/katter. Tydligen har miljögubbarna kommit fram till att de inte är bra för miljön/djuren.
Då får jag ta mig en funderare på hur jag ska lösa detta, då mina hundar inte tål halsbanden i från Apoteket då d innehåller gifter.

SÅ DUKTIG DU E JOHANNA

japps.. tack tack..
har nu själv med koder gjort om min design på bloggen... men jag kommer jobba vidare på det men inte nu.. det var många årssedan man grejade med sånt här.. hehe

nu måste jag åka..

nu får det vara nog...



...det har varit hund förbud i min säng sen i helgen då mamma tog första fästen på Milton... i lördags tog jag även en fästing på mig själv (johanna förbud i sängen?) och idag tog jag Miltons andra fästing. Elliot har haft tur och klarat sig utan än sålänge. MEN nu åker jag till Knalleland och köper ett fästinghalsband.
Det kommer bli ett halsband från en djuraffär, örthalsband, då mina hundar inte tål dem som säljs på apoteket, de är på tok för starka. Och något i flytande form blir det inte då de badar i sjön endel på sommaren. Så ja det blir inte mycket att välja på trotts att djursjukvårdaren som pratade på den föreläsningen sa att det inte är bevisat att dessa halsband håller borta fästingarna från hundarna, utan bara att de skulle lukta illa. (jag har haft dem i minst två år och klart att det inte är ett 100% skydd men det ger inget medel)

9 dagar kvar....

.. jag känner hur nervösiteten stiger..
jag skrev igår in mig på en massa bostadsställen... trots att jag inte vet vart jag ska söka ännu.... men den dagen då jag vet vart jag ska söka kommer jag leta lägenhet så mycket jag bara kan =)

You are the reason that I breathe (Jai Ho)



You are the reason that I breathe (Jai Ho)
You are the reason that I still believe (Jai Ho)
You are my destiny
Jai Oh! Oh-oh-oh-oooooh

(Jai Ho)
No there is nothing that can stop us (Jai Ho)
Nothing can ever come between us (Jai Ho)

Favoriten i frysdisken

just nu är:


Underbart go chockladglass med mörk och vit chocklad och vanliga nötter samt valnötter... JAMMI.

Svårt att hitta en lagom nivå.. men jag hitta en nivå som inte gav någon bakfylla =P

Jag mår riktigt bra måste jag säga efter gårdagens vin drickande. Började ju ganska tidigt (16,00) och dricka min vin flaska för att inte bli allt för full. Och allt för full blev jag inte =) (stolt över mig själv, man kan ju inte ligga o spy varje utgång)
 Hemma hos Slemman blev det förfest med hennes klasskompisar... go musik och singstar. När jag satt där insåg jag hur längesedan det var jag förfesta med så många på samma förfest.. oftast när jag förfestar så har vi varit 2-4 pers... och samtidigt insåg jag oxå  hur jobbiga vi tjejer kan vara när vi blir riktigt fulla.... så efter att ha sett hur fulla alla andra blev bestämde jag mig för att gå hem =P (ja jag blev nog lite för lite onykter, svårt att hitta en lagom nivå)
idag mår jag fint...till skillnad från dej va slemman? hehe. men det var ju din födelsedag så då fanns det ju inga hämnigar sa du ju... frågan e om du säger så idag? hehehehe


Denna vännen var det jag drack upp... och så god den va... inte alls så strävt som rött vin kan vara =P
(ja jag har blivit stor och har lämnat det vita vinet bakom mig och gått över på det mer vuxna röda vinet, tack vare mamma och M)

Får väll ta och avsluta med ett litet kort på Slemman

Sry för den dåliga kvaliten men jag hade min gamla mobil med mig.

Idag blir det städning av lägenheten och matshopping och sen ikväll blir det styrelsemöte ( e ju med i styrelse i www.spkk.se) och ikväll får jag inte missa Gossip Girl!!

XoXo
=P

Mycket att göra.

Äntligen hemma. Nu har jag en massa och göra. Utan inbördes ordning. Bestämma om jag ska dricka vin eller öl. Om jag ska dricka vin måste jag till mamma o hämta vin. Anmäla Milton till en utställning om det inte är försent. Äta mat. Duscha. Sminka mig och allt där till. Äta glass. Komma på vad jag ska ha på mig. Se om jag får igång skype på datan. Och lite till. Men jag börjar med att gå ut med hundarna.

Hemgång igen =(


Så sitter man på tåger igen efter ett par dagar i värmland.
Åkte upp till Karlstad direkt efter jobbet och väl där åkte jag och M vidare till Årjäng. Där blev det öl och cider och ett par goa skratt och en eld.
Sov helt underbart i husbilen. 
Fredagen blev det frukost i solen och sen satt jag i solen hela dagen och bara njöt av värmen och att ha M i närheten. Kvällen blev lugn framför tvn i Karlstad för att sedan gå upp tidigt på Lördagen för att ta tåget hem igen till Borås.
Nu på tåget sitter jag och "pluggar" till de prov som kommer vara den 13 maj... vet inte ritkgit vad jag ska plugga på men google e min bästa vän just nu.
Ord som snurrar e .... Amadeus....IATA...UFTAA....Stina ... osv.
Nervös... oja!

RSS 2.0