Test från nya mobilen

Hej hej. Testar nu att bloggang ifrån min nya mobil. Tror det går ganska bra förutom att jag inte kommit på hur jag lägger in bilder :-( när jag har kommit på det kommer jag lägga upp bilder på mitt nya kontor :-) ha en bra dag.

*suck*

Vad trött man blir på folk... folk som e veliga...folk som kommer på i sista minuten att de inte kan....pust o suck!!

Framförhållning gott folk!!

jobbjobbjobb

Lägesrapport
Sitter just nu på jobbet och "jobbar"...Alcazar tittade just förbi och det är mycket fint väder ute...

Jobbar fram till 19,00 och sen blir det hem o förbereda sig för min lilla dags utflykt till skåne imorgon för att hälsa på lite vänner =)


Hur kommer det sig att stolar i en spårvagn ska vara så obekväma??
Jag är riktigt stolt över mig själv... inom en vecka har jag åkt x2000 för första gången och då i första klass... åkt tunnelbana för första gången på väldigt många år... åkt spårvagn själv... även d var flera år sedan... förberedelse inför att lämna lilla Borås kankse? =P

Lite skillnad på att åka spårvagn och x2000 eller vad säger ni? ... hehe

Nu vill jag verkligen bara sova...

... sitter här på jobbet och ögonen går i kors och jag vill hem till min säng och SOVA! Men jag har väll två timmar kvar här, helt själv på kontoret. =(

Längtar tills imorgon då jag får sovmorgon o ska ha en tvkväll tillsammans med min lilla Milton, Elliot stannar kvar hos mamma en dag till.
Ska även åka till ica och köpa mig en sallad, har ju inte haft tid att varken köpa mat eller laga mat denna veckan... ojojo.
Sen har jag lite fler planer för dagen oxå... men de ska jag inte avslöja ännu. =P

Ne ni alla får ha en underbar kväll... jag ska ha en underbar kväll efter kl 00,15 då jag ligger i min säng och sten sover =D

Nu ska jag kolla Hundtricket.. som jag bara redan har sett 100ggr tror jag =P hehe... det kanske man skulle gå ut och köra på stan imorgon... jag o Milton e ett bra team för Hundtricket ;)



Hehehehehehehehe... sprang just förbi en tjej med kortbyxor och en tunn tröja... jag tror nog att hon har varit utomlands, i ett varmt land, och då  glömt hur kallt det e i sverige denna årstiden =P

Vilken veckan... men ännu är den inte över...

Söndagen var jag hemma hos mamma och senare på kvällen så kom M.
Måndagen jobbade jag 08,00-14,00 i götet på kvällen var jag bara hemma.
Tisdagen jobbade 08,00-14,00 i götet och sen jobbade jag 15,30-00,00 på landvetter och efter d tog jag buss och spårvagn till ett hotel i Möndal ;)
Onsdagen jobbade jag 08,00-14,00 i götet och på kvällen 15,00-23,15 på landvetter efter jobbet hämtade M mig och vi åkte hem.
Torsdagen jobbade jag 11,00-17,15 i götet och när jag kom hem var det bara till och gå hem till mamma och hundarna för att äta och sen hem o sova.
Fredagen jobba 08,15-14,00 i götet och 15,30-00,00 på landvetter ooooyes.
Lördagen jobba 11,00-19,00 på landvetter efter det blir det hem o kolla på robinson och umgås med mina hundar.
Söndagen sedan blir det lite äventyr, som inte innehåller jobb =P
Och sedan på Måndag drar jag igång och jobbar igen... 08,15-14,00 och på kvällen 15,00-23,15 blir det till o jobba på landvetter, tisdag jobba 11,00-17,15 inne i götet och direkt efter d hem för att ha Mary Kay party =P
*pust*
Kan ju lugnt säga att jag tar ikapp det jag missade de dagarna jag var arbetslös... hehehe.

Detta är typ vad som snurrar i mitt huvud just nu... jobb jobb jobb... och tänker jag nån dag framåt ska det bli kul och se vad som kommer in i lön framöver oxå... hehe. undra om man överlever ännu en månad, i fattigdom =P


Jag överlevde

Ja förra veckan var jag ju i Sthlm + att jag jobbade en massa förra veckan. Stockholm var okej.. åt en massa mat och träffa en massa folk.. efter den långa veckan var jag helt slut så helgen gick bara till att vila.
Igår var första dagen som telefonist på riktigt, det gick riktigt bra måste jag säga =) Och nu sitter jag på Landvetter och jobbar 15,30 till 00,00 och imorgon blir det oxå dubbeljobb 08,15-14,00 i gbg och 15,00-23,15 på landvetter... så på två dagar kommer jag jobba 28 timmar... ojojojojo Me Like!

Känns som att jag ser ett ljus i detta, stundtals, gråa liv.
Längtar tills på onsdag nästa vecka då jag får se vad som trillar in på kontot  =P

Total arbetstid för dagen = 6+8=14timmar

Ja så sitter man här på jobb nr två för dagen och har endast en ynka timma kvar av denna dag. =)
Så enormt trött känner jag mig inte i nuläget, jobbigt hade det varit annars.
Första delen av arbetsdagen har gått åt till och irritera sig på en arbetskambrat.... e mycket glad att vi inte kommer jobba ihop så mycket framöver... annars hade jag slängt ut personen från fönstret (mitt kontor ligger på 5 våningen)
Hur ska jag stå ut i 6 timmar på ett tåg med denna person imoron?? aaaaa... hjälp.... neeee svaret blir MUSIK och SÖMN!
När man irriterar sig på en person kan det verkligen röra sig om småsaker och mycket löjliga saker... vilket det även e nu... det jag bland annat irriterar mig på e när vi två pratar med en tredje person och jag öppnar munnen, hinner bara säga något ord, så ska personen helatiden avbryta mig genom att prata med en mycket hög ton och då säga exakt det jag hade tänkt och säga... hennes höga röst ekar i mitt huvud när hon pratar så mycket att jag skulle behöva ett par öron proppar för att höra henne i en normal samtalston! (Ja hon rubbar min egna egoism..då jag själv har svårt att hävda mig) och när hon inte avbryter mig i en tre parts diskution så sitter hon alltid med nån frukt i munnen som hon MYCKET ljudligt ska tugga på, så man själv inte hör vad man tänker! Hennes näsa liknar pinoccio och hennes kinder är äkta hamster kinder!! Neee shiit vad jag e taskig nu....  ne en sak till... vi jobbar ju med telefonism och då ska man vara glad och trevlig... det kan jag verkligen inte påstå att denna person låter som!!

Aaaaaa ge mig styrka!

Hard Work

Då e både fösta och andra arbetsdagen avklarad.

Första dagen fick vi lyssna på fakta om Avis, på danska, hela dagen. Tur att jag redan hade koll annars hade det blivt svårt, danska e inte ritkgit mitt språk.
Andra dagen lärde vi oss växeln och insåg att vi har en MASSA jobb och göra. Då växeln e en total katastrof nu måste vi göra så vi lätt och snabbt kan koppla.
Växeln har ju tidigare varit i Sthlm och där har det suttit en gamal tant (låter hon som) och hon har säkert haft papper och huvudet för att veta vart hon ska koppla... men vi vill ha allt i datan. Så imorgon (08,15-14,15) ska vi fixa ihop ALLT.... pust.... efter jobbet i götet blir det att dra direkt till landvetter för att jobba igen och denna gång till 24,00. och sen får jag dra hem duscha för att sen åka in till borås station för att ta bussen tillbaka till götet 05,00 och sen klockan 06,40 går x2000 till stora sthlm!! Här ska vi till huvudkontoret för att träffa folket som jobbar där, har sedan tidigare träffat ett par av dem. sen e jag i götet igen vid 20,22 och i borås 21,30. på fredagen drar jag vidare 06,25 och även denna gång till götet för jobb.... =) gött att mamma hjälper mig med hundarna, men jag kommer sakna dom alla denna tid jag kommer vara borta.. ska bli gött när abretsdagarna börjar rulla på som de ska.

Nästa vecka blir bättre på många sätt, hoppas jag.

Totalt slut efter helgen...



Japp så var ännu en helg slut, och denna gången även jag.

I torsdags bokade underbara M.R en biljett åt mig till Karlstad så hela helgen har jag spenderat i Värmeland =P
Fredagen blev det Let´s Dance, Rallybrudar och go mat.
Lördagen spenderases i skogen, Årjäng. Trevligt att få se M.R´s projekt låååångt ute i skogen... sen bidde det pizza och span på alla volvo raggare som fanns i den lilla hålan, har nog aldrig sett så många volvobilar i en o samma håla. Och på kvällen blev det Melodifestivalen =P Vilket fjasko att Caroline Af Ugglas gick vidare ännu en gång.... hon e ju bara så... hmmm ne kommer inte på något bra ord som kan beskriva henne (eller kankse udda e ett bra ord).
Söndagen kollade vi läget i Karlstad centrum. Sen vad det dags för en lång resa hem, 4 timmar. Somnade till lite lätt den sista timman och är nu väldigt trött efter resan. Så snart blir det till och sova för imorgon händer det grejer.
Då ska jag ju nämligen till Götet för mig första introduktions dag som växeltelefonist för Avis huvudkontor i Sverige, Norge och Danmnark. Japp, jag har löst det lilla problemet jag gick och grumlade på hela förra veckan. Det tog emot men till sist fick jag fråga min mamma om hjälp och hon var snäll och ställde upp. (gillar verkligen inte att inte kunna stå på egna ben)

Ne nu ska jag sussa.... ha en trevlig kväll


Tack för en underbart trevlig helg M.R <3


Born To Be Unhappy

Det är flera som har kommenterat min rubrik till denna sidan. Bland annat att jag är löjlig som inte tar tag i saker.. men jag kan lova att jag verkligen är född för att vara olycklig. Jag kämpar konstant med att kunna få ett bra liv och kunna leva lycklig.. men helatiden är det något som gör mig väldigt olycklig... just nu är mitt största problem att jag kanske måste säga upp mig från de jobbet jag har fått innan jag ens har börjat.... jag ser just nu ingen lösning på mitt problem =( sen har jag ju självklart fler problem som måste lösas men detta e det mest akuta!!!
Pallar verkligen inte med detta helvete längre... hela år 2009, av den lilla del som har varit, har varit jag fått kämpa för att kunna överleva (ekonomiskt)....
Jag e inte den som brukar ha svårt att sova på nätterna men detta har gjort att jag inte kunnat somna som jag brukar ,på hela veckan... jag får sån panik när jag ligger i sängen och tänker på allt.

Vill bara bort... bort från alla dessa problem.

Helgens bravader

Ja i lördags var jag ju hos lizette och söp till det lite....

Hon börjar få det ritkgit snyggt i hennes ny inköpta lägenhet på sjöbo... kolla bara....


På plats för att dricka var inte bara jag och Lizette, ne Madde var oxå med



Tema för kvällen... eller det var bara jag som följde detta tema... det var att jag hela kvällen gick och tog kort på...
MIG SJÄLV!

det var tre av alla kort...

Kläderna för kvällen var.... svart klänning,svarta leggings, svart tröja... allt så klart från Gina Tricot =P


Det var lördagen de... på söndagen.. efter att vi alla hade återhämtat oss var det dags att besöka samma lägenhet igen men denna gången var det dags för Mary Kat "party" .... det var Madde som var representant för mary kat (eller vad man nu ska säga)....deltagare var jag,lizette,erica o madde.... inga bilder tyvärr där ifrån.... men mycket trevligt var det... och ja jag shoppade lite då... så det ska bli mycket intressant och se om det ger något resultat... nu känner jag bara hur babylen min hud e... det e gott =)

Imorgon blir det till och jobba igen, på Landvetter. Hoppas inte att jag försover mig bara..... =S

jag har ju inte avslöjat....

.... hur det blev med jobb. Men den 10 mars börjar jag på Avis som växeltelefonist för huvudkontoren i Sverige, Danmark och Norge!! Det är bara en 70% tjänst så jag kommer få jobba extra på Avis landvetter (hoppas jag fortfarande får tider där) Behöver ju inte jobba lika mycket där som jag har gjort denna och förra månaden men nån kväll i veckan hade ju verkligen inte suttit fel=) Så mina arbetstider blir 8,15 - 14,00 slött värre... hehehehe.

RSS 2.0