lägenhet klar...

har¨nu måndag och tisdag varit i västerås och kollat lägenhet.
men kommer berätta mer om det imorgon.

sov så gott

torsdagskväll?

äntligen hemma ifrån jobbet... bara en dag till med heltidsarbete denna månad.

idag har jag fått tag på två till lägenheter o kolla på... alla kunde på måndag... hur ska jag hinna ta mig runt till alla innan det blir natt hehehehe

och så har jag fixat så att jag kan skriva på kontrakt på tisdag om jag vill ha någon av dessa 4 lägenheter. =)
det känns enormt gott o kanske ha det klart på tisdag redan.

nästa vecka ska jag börja packa och slänga saker som jag inte använder. och sortera vad jag ska ha med mig till västerås och inte=)
ska bli riktigt roligt detta...

mycket att göra... lite tid...

.... helt slut men måste bara uppdatera om vad som har hänt.

Idag har jag....
* fått en massa nya arbetstider så jag komma jobba extremt mycket i sommar, ända fram till att jag börjar jobba
* jag har ansökt om ledigt på tisdag
* har fått samtal så jag kan åka och kolla på drygt 4 lägenheter (om ingen blir tagen innan jag åker upp) i västerås.
* har ringt alla lägenheterna men bra fått tag på tre av dem som bor i lägenheterna-
* bestämmt att jag på måndag åker upp till västerås på måndag och kollar på lägenheterna.

ojojoj en massa är det verkligen på gång.

i morgon blir det nog ut o äta
fredag blir det vila
lördag hundutställning en liten stund och sedan pk.träff
söndag HUNDUTSTÄLLNING
måndag jobba o sen direkt till västerås
tisdag vara i västerås hela dagen
osv....

pust

även idag har det hänt saker...

... tyvärr har jag inte fått/skickat lika många mail till fastighetsägare idag som igår =( men jag har ringt ett förhoppningsvis intressant samtal till en fastighetsägare som har bostäder i rätt pris klass ocg storlek. =) hoppas hon hör av sig imorgon igen... hon kunde se att jag var desperat då jag har skickat mail till två olika adresser till samma företag och även anmällt mitt intresse till ALLA deras intressanta lägenheter (typ 6 st vilket är ovanligt) två ggr. hehehe.
Jag förklarade för henne min jobbiga sits och jag hoppas hon förstod... då jag inte får söka studentbostad i västerås (som alla hys ut av västerås bostäder) då jag inte ska plugga på högskolan utan till en akademi.

Jag har även idag tagit det Stora klivet genom att
* Säga upp min lägenhet, i hopp om att hitta en i v-ås och bli av med min i b-ås senast sist aug.
* Sagt upp mig ifrån jobbet... sista dagen på jobbet blir 14 aug och den 17 aug börjar jag skolan... så flytt får i så fall bli den helgen eller första helgen i aug då jag jobbar alla andra helger.

Håll verkligen tummen för mig att jag får ett bra samtal imorgon.... där den i andra sidan säger att jag kan komma och kolla på en lägenhet.

Imorgon ska jag kolla på en lägenhet mitt inne i stan... i Borås... som min mamma o syster ev ska hyra =P

men hur gick det då med...

.... de två andra norrtälje och uppsala...

uppsala fick jag svar på för kanske en månad sedan och det blev ju som jag hade trott. Jag kom inte in, men provet som de hade gick ju verkligen mega dåligt.

Norrtälje - jag citerar rektorn på skolan "Du ligger på reservlistan. Du hade mycket bra förutsättningar på de flesta områden, men sedan blev vi mycket förvånade över ditt mattetest. Det var en klar besvikelse. Som projektledare måste man kunna budgetera, kalkylera och följa upp, och därför var inte ditt matteprov på den nivå som vi måste kräva. Samma förutsättningar gäller vår Resekonsultutbildning, där vi normalt även kräver ännu bättre mattekunskap."
Matte e inget jag direkt har använt sedan jag gick i ettan på gymnasiumet så det kan man lätt säga att det har trillat bort, men jag ska köpa mig en mattebok och börja plugga matte i sommar... så jag får igång räknandet igen.

Så i torsdags hade jag ju enbart en skola kvar att få svar ifrån.... när jag kom innanför dörren slängde jag mig ner på golvet för att se om brevet låg där... och det gjorde det... satt en bra stund och tittade på brevet innan jag öppnade... o shiiiiiit vad glad jag blev när jag såg att jag hade kommit in.
På onsdagen hade jag tänkt väldigt mycket på vad jag skulle göra med mitt liv om jag inte skulle kommit in... men jag kom inte på något kul att göra med livet så att komma in var verkligen en lättnad då jag verkligen inte står ut med att bo i Borås längre... Måste här ifrån!!!!
Så nu som sagt har jag bara en liten detalj kvar... och det är att hitta mig ett hem.
 
hehe,


Jag har kommit in på....



japp så är det!

idag har jag letat lägenhet som en toka.
har fått tag på två men har tackat nej till dem på grund av olika anledningar... den ena var för dyr (4000kr/mån vilket är saftigt för en student) den andra värka lite mysko.

jag har idag sagt till min chef att jag ska sluta den 15 aug.

jag har haft kontakt med csn om bidrag/lån och nu ikväll ska jag fylla i blanketterna som jag imorgon kan skicka in.

Jag har skickat in papper till skolan om att jag vill gå deras utbildning.

hoppas på bättre lyckan imorgon med lägenhets letandet.

ha en bra kväll

det rullar på....

nu har jag fixat ett ställe där jag ska ha alla saker som jag inte tycker att jag behöver ha med mig till den nya staden. nu ska jag bara stor rensa uppe på vinden och flytta över sakerna =) känns bra...
Nu saknas bara en lägenhet. hehe.... har ju ett tält så det får bli till o sl¨å upp tälet någonstans om jag inte hittar något.

bjussar på en sommar låt så här denna regninga dag.

saknar dig...


Nu är det helt klart....

.... jag har nu skickat in mail till skolan och bekräftat att jag vill gå deras utbildning.
Mitt letande efter lägenhet fortsätter idag och imorgon ska jag säga upp mig ifrån jobbet och kommer jobba där till och med den 15 aug, och sen ska jag ju oxå säga upp min lägenhet i Borås imorgon =) Hoppas jag blir av med den senast sista aug.

Om du är intresserad av en tvåa på 54kvm så säg bara till... hehe

Ja imorgon efter att jag har sagt upp mig kommer jag säga vart jag har kommit in =)

leta leta leta....

japp just nu letar jag lägenheter som fullt. har mailat alla fastighetsbolag (eller vad d heter) som jag har hittat..har även reggat mig hos dem.
hoppas att jag får något positivt svar snart =)

hittar jag ingen lägenhet får jAG väll tälta....

midsommar helg

och jag var idag uppe innan många av er hade en tanke på att gå upp... då jag har jobbat på landvetter från tio idag =D Känns gött att inte vara bakis idag utan istället jobba och tjäna pengar =)

Bilder från igår...




Mamma tyckte det var lite kallt då det regnade till och från så
hon drog fram vantarna

Syster i bur där hon ska vara   =P

Under dagen/kvällen ät vi en massa god mat och lekte lekar... mitt lag vann =P

Midsommar avslöjande....

Kan inte ritkgit hålla mig längre.... jag har nämligen kommit in på en skola... säger inte vilken.. men jag e enormt glad att jag har kommit in... hade egentligen inte spelat någon roll vart jag hade ´kommit bara ATT jag kom in... e så äckligt trött på mitt liv som jag lever just nu o var därför verkligen tvungen att komma ifrån Borås och Allt, och att plugga nu känns verkligen rätt ocvh jag e riktigt taggad =)

Nu måste jag bara hitta en ny lägenhet i den nya staden och säga upp min lägenhet jag har just nu...sen blir d till och packa allt och när jag packar ska jag stor röja bort saker jag egentligen inte behöver/använder.

ne nu lite ledtrådar till vart jag har kommit in....


ne d va inga bra ledtrådar.... bilderna e från en turistkatalog från staden.... nästa vecka kommer jag säga vart jag ska flytta... nu ska jag åka ut i skogen till min kusin och fira midsommar...

xoxo

=(

1999.08.24 - 2009.06.18
R.I.P Rocky

Idag fick min underbara schäfer lämna denna värld efter många års sjukdom.
Han har varit i mitt liv sedan han låg i sin mammas mage. Rockys mamma Elli var min första hund, hon var den underbaraste man kan tänka sig. Pga hjärnblödning efter att ha fått över 10 valpar gick hon bort när valparna var ca 6 veckor. då elli var en fodervärds tik fick vi en valp av uppfödaren och denna valp var Bandit/Rocky.


Elliot o Rockys favorit lek var att bada och hoppa i sjön ihop

När Milton var liten bodde han hos Rocky och pappa på dagarna när jag o elliot jobbade... Milton har alltid tyckt om Rocky och inte minst att hoppa efter hans svans.
Milton kommer tycka att det e Väldigt tomt när inte han e hos pappa när vi kommer dit nästa gång... =(


Ja tårarna faller i skrivande stund (och milton slickar bort dom)

KOMMER SAKNA DIG MIN UNDERBARA ROCKY!!!
Men vet att du har det bättre där du är nu utan all den smärta du länge måste ha haft efter flera hjärnblödningar ;(

Jag vill ha svar nuuuuuuuuuuuu

blir snart tokig ... vill inte vänta längre ... men egentligen hur stor är chansen att jag kommer in på någon av skolorna? Det har ju varit drygt 200 sökande till varje utbildning och de tar ju bara in 30 st... så chansen e ju ganska liten.

men jag kommer inte skriva något här för än i slutet på nästa vecka om hur det går,,, hehehe
vill göra allt klart med jobbet innan... vill ju inte att min chef ska få reda på att jag kommit in via min blogg

veckan med stort V

Denna veckan ska jag få svar från skolorna (kan även komma på måndag då en av dem skickas den 17 juni)
Idag kommer det tyvärr inget :( så får hoppas på bättre lycka imorgon....
Helgen som gick har varit lite blandad.... i fredags sov jag från och till hela kvällen och sen på natten kom M hem till mig... lördagen fick jag o M i knalleland och sen åkte jag hem och sov och efter det åkte jag och Monica in till stan och åt en underbar middag på thi silk jammmmi... sen satt vi ute och snacka i massa timmar =)
söndagen spenderade jag sovandes  då jag mådde riktigt dåligt.... uscha... så samma sak blev det på måndagen (idag) fast då låg jag ute på balkongen och sov =)
hade så dåligt samvete för att mina hundar inte fick någon lång promenad i söndags då jag inte hade några krafter att röra mig någon längre strecka att jag åkte ut till klubben imorse och släppte hundarna fick springa lösa (har inte haft några krafter idag heller...så det var perfekt)


hårdare tider...

..... från och med alla pengar som kommer in extra nu skall jag spara... på de kommande lönerna skall det dras in på mycket! det kommer bli tufft men det kommer även livet som student bli...så det är bara att förbereda sig=) och kommer jag inte in på någon skola ska jag använda pengarna för att resa någonstans... utanför norden där det är varmt hehe.

detta ska bli intressant

i väntan på gossip

japp, helgens höjdpunkt, med facit i hand.

Fredagen jobbade jag 11,30-17,00 direkt efter d (eller strags innan) började jag dricka vin då det var time for personalfest =)
kl 18,00 drog vi ner för trapperna och in till Merci.



Maten var ritkgit god, fläskfilé, potatis och "sallad" ....släng ett extra öga på "salladen" den innehöll både korv och bacon

Efter maten var jag och katarina sugen på efterrätt så vi drog ut i de kvarter där vi var och letade efter något som föll oss i smaken... efter ett tag kom vi till café alladin... där fick det bli en vattenpipa och en delicato bolle...

Det var mycket trevligt och vid halv elva drog jag hem till borås igen... då jag skulle upp tidigt på lördagen för utställning i vänersborg.

Tyvärr fick Milton bara en tvåa, men nu ska vi fortsätta träna och hoppas på bättre lycka nästa gång.... och det blir i Borås sista helgen i juni!!!

Nu ska vi fortsätta att ladda inför säsongs finalen av gossip och sen blir det styrelsemöte =)

Xoxo

Äntligen..

Beslutet är äntligen fattat!

Alfa kassan har beslutat att jag har rätt till ersättning de dagar då jag var arbetslös. Från 2009-02-06 var jag arbetslös och idag kom bleslutet, bara 4 månader senare. När jag kontaktade Alfa-kassen efter nån vecka sa de förvisso att det skulle ta 10 veckor innan något beslut kunde tas.
Tur att man fick hjälp med ekonomin när det var som värst för jag hade varit i en stor kris om jag skulle behöva vänta så här länge på pengar!!
Så den 24 juni ska det bli intressant och se hur mycket pengar det blir =)

Vad e det för dag idag...

Grattis Milton på 2 årsdagen!!



På lördag åker vi till Vänersborg på hundutställning =)
Håll tummen för oss då!

RSS 2.0