Fint:)

Jag fick ledigt. Så nu är biljetterna bokade:) hoppas bara att jag får ledigt tre gånger till i maj. Haha:) nu drar jag till Karlstad o Årjäng o är tillbaka på lördag igen.

nu börjar det...

...igår fick jag ett mail som visar att nu börjar det.. min kamp om att lämna borås inom ett halvår..ne shiiit om 4 månader högst befinner jag mig kanske någon annanstans.

Så idag tog jag ledigt en dag (det blev tyvärr inte mer då min kollega oxå skulle vara ledig... så då var jag snäll o bara var ledig en dag)... men skyndar de sig inte på så jag kan boka biljett dit jag ska så måste jag nog vara ledig längre....då min chef var nyfiken på vad jag skulle göra berättade jag för henne.. det kändes som en enorm lättnad att hon ve t och hon sa att hon stöttar alla sina anställda som har den funderingen i livet...det är enbart en positiv sak som man verkligen ska göra tyckte hon... även min j*vligt nyfikana kollega vet om då hon e sååå äckligt nyfiken att hon sitter o läser min mail... idag blev jag lite irriterad på henne då det e min mail o den ska inte hno sitta o läsa  så då sa jag till henne och hon blev sur som vanligt.

ne tillbaka till det som händer om två veckor... jag börjar bli nervös.. det blev jag direkt när mailet kom... men samtidigt som jag e nervös e jag även pirrig i hela kroppen.

redan nu snurrar frågorna.. vad ska jag ha på mig? ska jag öva tex. på vad jag ska säga? hur gör man? vad tittar de på?

tänk om det inte går vägen....

Ligga mer om man har hund?

Det stora samtalsämnet idag är att hundtricket fungerar eller att man får ligga mer om man har hund. Men jag får nog säga att det beror väldigt mycket från fall till fall. Se på folk som har hundar o låter dem sova i sängen tror jag nog inte får ligga mer, jag har mina hundar i sängen väldigt sällan. Vem vill ha sex med din hund i sängen. Sen om man är ute och går med en gullig hund och är kille är det nog lättare att ragga än om du e tjej. för när jag är ute med mina hundar e det mer tjejer som uppmärksammar oss än killar o blir lite fel, för mig. Men är du kille så skulle det som sagt gå prima:)

mmmohaha

killarna som nu blir hyllade i USA



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4957632.ab

Men det var ju inte första gången man såg en sån här dans.... för 6 årssedan såg jag en liknande på lussevakan på teknis. MEN då visade de allt i slutet =P Det gick fort men d gjorde d.

*tycker om dig*

<3

Gud vilken fin start på dagen

När jag ska gå ut med hundarna på morgonen är det så tidigt att det inte är upplåst i ytterdörren än. Så för att slippa ta med den nyckeln så sätter jag en sopborste i dörren. Och när jag kommer tillbaka tror ni inte att din dumma granne har tagit bort den. Vilken snart människa som helst fattar ju att det måste finnas ett syfte med att den står där men inte han! Det var då bara till att gå till min syster o hämta extra nyckeln. För dum gubben går ju inte att prata med, gick förbi honom när jag gick till min syster

Kärlek e inget man behöver fundera på...


Hur kommer det sig...

Att herr gåman tickar fortare vid övergångställena i göteborg än i Borås? Och vem bestämmer hur fort den ska ticka?

Vad ska mangöra på midsommar är dagens funderingar. Tidigt nej det vet jag inte?

jag lägger den i skrallespann, god natt.

Så underbart med sol

Sitter så bussen på väg hem. Ute är det hett och i min hjärna snurrar tankarna mer än vanligt. Och det pga tre saker som på ett eller annat sätt hör ihop. Första så är jag nervös inför vad som kan hända i augusti. För det andra är jag förvirrad för vad jag ska göra med ett erbjudanden jag fick idag. Vågar jag hoppa på erbjudandet eller ska jag vara feg? Och det tredje så tänker jag på mitt samtal med min vän igår. Tänk tänk tänk.

En sån här vill jag ha...


om jag börjar plugga efter sommaren.... eller vad f*n jag ska nog skaffa mig en ändå =D
Sitter just nu och kollar på http://www.personligalmanacka.se/ har gjort en skit snygg.. hehe... och 275kr är ju inget farligt pris om man säger så =)


vad händer?

jag sitter här framför datorn och kollar runt och så hör jag hur Elliot skäller lite konsitgt ute i hallen... går dit för att se vad som händer... då han inte låter som han brukar när jan skäller på folk i trappan... ser då att han står med nosen i brevinkastet... och in där kommer han aldrig om inte nån öppnar den... jag tittar i titthållet men ingen där?
Vem öppnar ett brevinkast bara för att det är kul?? när det står en arg hund på andra sidan?
ja om det var nån som tänkt göra inbrott kan du ju bara glömma de för elliot lär inte släppa in någon!! hehe

pust



ja det var egentligen tänkt att jag skulle uppdatera bloggen med lite text och bilder... men ikke... en smart en har gjort något smart på min data som jag inte fattar mig på så jag får inte igång min "blåtand" igen... och kan då inte överföra mina bilder från mobilen. =(
Får la fråga den smarta när denne kommer förbi ikväll hur jag ska lösa detta problem. "jag vet du sa hur man skulle göra innan idag men jag kommer inte ihåg vad du sa" hehe

Ledig.. helt underbart!


Klockan är nu 12,00 och jag har redan, innan många andra har vaknat, hunnit med att tvätta, diska och städa.
Jag känner mig riktigt duktig... men blev tyvärr besviken när jag tog med min hemmapressade jucie ut på balkongen... det var inte lika varmt som andra dagar under påsken. Nu när jag äntligen får komma ut o sätta mig och inte göra någonting, får hoppas det blir bättre senare idag =P

Denna gubben har gått i mina högtalare hela morgonen ... hehe... Milow heter han =P


Om du skulle råka känna igen låten kan det vara för att du har hört denna...

Ha en underbar dag... nu ska vi njuta av solen... jag och mina hundar..

Så sitter man och jobbar igen

Under påsk helgen jobbar jag totalt 10 timmar extra =) det känns gott... fast jag hade ju lätt hellre varit ute i solen en dag som denna. men men får hoppas att det är sol i morgon oxå .

Igår (påskafton) var jag i stockholm på årsmöte för svenska prazsky krysarik klubben  (www.spkk.se) Det var mycket trevligt, fast egentligen hade jag nog hellre bara varit hemma men men =)
Vi åkte kl 7 på morgonen och var hemma vid 22, när jag kom hem somnade jag så det blev inte så mycket till påskafton för min del. Tur att jag mamma o hennes gubbe firade påsk redan i fredags med påsk mat och påsk godis :D

Som sagt imorgon ska jag bara njuta av min ledighet för att sen på tisdag jobba igen. (om jag hinner kommer jag även lägga upp lite bilder, har ju fotat lite med min nya mobil hehe)

Ha en underbar dag i solan

Idag har jag lärt mig:)

Om en kille kommer krypandes under bordet skall man snabbt... Trycka på spara:)

Snart e jag ledig:) 3,5 timmar kvar:)

Planerna för påskledigheten är inte många. Har redan nu förberett kroppen för sömn när jag kommit hem, eller först ska jag ta en promenad:) på fredagen ska jag till mamma o äta påskmat:) för på lördag ska hon moster o kusin till Stenungsund med deras gubbar.Så på lördag hoppas jag på fint väder så jag kan vara ute med hundarna. Söndag ska jag jobba. så som sagt jag kommer få många timmar med hundarna o framför tvn:) och jag kommer så klart hinna sakna m som kommer hit nästa vecka:) ha en fin påsk.

Vad hände med solen?

I fredags när jag jobbade var det grått o trist i göteborg. Ryktena sa att det var mycket bättre väder i övriga Sverige o inte minst i Borås! Som tur var så var det mycket fint väder i Karlstad där jag spenderade helgen. För att njuta av den så mycket som möjligt var jag o m nere på staden o kolla i affärer och senare gick vi till en park o fikade. Väldigt mysigt:) söndagen var det oxå fint väder o satt vi ute o att en go lunch :) :) igår var det helt underbart väder o så fort jag kom hem gick jag o Milton ut o gick. Först till monica o sen till eve .

Nu är det nog vår:)

Då var lunchen avslutad. Vad serverades? Jo, vanlig kokt pasta med fett o sen kyckling på spett och till d serverades en smaklös svartvinbärssåsen:) tur ändå att det är så fint väder ute när man jobbar hela dagen. nej jag är inte bitter bara kritisk:) så sammanfattningsvis så var lunchen inte värd 120 kr. Så om ni ska gå dit välj en annan rätt än den jag tog :)

Trodde det var slutet för mig

I natt trodde jag verkligen att jag skulle dö. Vaknade och hade grymt ont i benet, det var inte kramp! Kunde varken böja eller flytta benet. Efter ett tag släppte det och jag somna om. Hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka för då är det något riktigt illa :( nu ska jag dra till trägårn och äta lunch med min gamla chef, min bästa chef som oxå jobbar i denna stad:)

RSS 2.0