jag är inte bara blond

jag har även otur när jag tänker


en vän säger till mig att skicka ett sms till henne så hon kan få mitt mobil nr =P
då skickar jag ett sms med endast mitt mobilnr i... inget mer.
Men Johanna då.... när man skickar ett sms så står det ju vilket nr det kommer ifrån så allt annat än nr´et hade ju varit ett smart drag .... hehehehehe

Människans bästa vän är helt klart hunden......

Ja men så har jag även sett filmen Bolt.
Det var en fin film. Jag hoppas även att min lilla Milton skulle göra det samma för mig om han av någon anledning skulle komma bort ifrån mig.
Det var nästan så det kom en liten tår i slutet av filmen.... tänker ju inte avslöja hur den sluta. hehe.
Tro det eller men Milton satt i mitt knä och kollade på filmen tillsammans med mig... han var så söt. Och ibland blev han nog lite arg/rädd och sprang fram emot tv och började skälla ända ifrån tåna.... elliot låg och sov o var inte alls intresserad.
Något som jag blev lite förvånad över var att jag inte somnade under filmen vilket jag oftast gör under tecknade filmer..... men det var nog bara för att den var på engelska.


Imorgon e det ännu en gång fredag. Har inga större planer för helgen mer än.... fika och gå på tårtkalas och äta tacopaj... hehe.... fina planer som bara innehåller mat.....
Ne nu kallar sängen


xoxo johanna





*saknar dej*

"snurra tjejen"

jag har tänkt till idag...
om man korsar en från småland , en från stockholm och en från skåne... vad får man då? jo, en snål o bitter boråsare som tror han e en brat:)

ibland har jag inte ritkgit alla indianer i stallet ;)

Men jag får inte betalt för att vara smart på fritiden så......

Det e lite sjukt hur gott jag egentligen sover på nätterna. Går och lägger mig i stort sett klockan
tio varje vardagskväll. Och nästan direkt när jag lägger huvudet på kudden så somnar jag och sover ända tills klockan ringer och det är dags att gå upp.
Eller egentligen tycker jag inte att det är sjukt att jag sover så gott... jag är snarare väldigt glad att jag sover så bra på nätterna.
Undra vad det kan bero på? Att jag har insett att det inte är någon idé att ligga och tänka en massa innan man somnar för problemen går oftast inte att lösa när man ligger i sängen ändå. Jaja man kan bygga upp diagram och annat i hjärnan innan man somnar... hihi.....men jag brukar glömma vad jag har tänkt på innan jag somnade dagen efter.
och när man sedan kommer på att man på natten innan kankse kom på en bra lösning så kan jag inte minnas vad den bra lösningen var dagen efter...
neeee tackar vet jag att bara somna in och få sin skönhetssömn.
Jag har en annan teori på varför jag sover så gott.... kan det vara för att jag somnar med ett leende på läpparna? =)


Igår såg jag äntligen Berverly hills Chihuahua... eller äntligen och äntligen. Så här i efterhand så tycker jag nog att den inte var så bra. Förutom vissa bra saker de sa de små chihuahuaerna! ska se om jag kan citera dem nån gång så ni får höra.
Men annars så rekommenderar jag den inte, tyvärr.

Men något jag skulle vilja rekommendera det är Lenson. I måndags så beställde jag mina nya linser och igår (tisdag) när jag kom hem hade de
redan trillat ner i blevlådan. Jag behövde alltså inte hämta ut något löjligt paket eller liknande utan de låg hemma hos mig =)
Och inte nog med detta... de har så bra att jag kan bara logga in mig på deras hemsida och kolla vad jag senast beställde och sedan göra en likadan beställning... lätt. så då man oftast inte har koll på vad man behöver för någon styrka... står ju inte dirket blind, halv blind osv på förbackningarna ;)
Det kan jag kalla snabbservice!!!
Och priset ska vi ju inte ens tala om... så billigt... om man jämnför med vad min optiker helt plötsligt fick för sig att han skulle ta för exakt samma linser.


Ne nu blir det back to work här.


God Morgon

har sovit helt underbart gott i natt. från att jag la huvudet på kudden sov jag och vaknade inte för än den där jobbiga klockan ringde =( att man inte kan få sova tills man kännner för att gå upp o sedan komma till ett jobb när man känner för de.... det hade varit mitt dröm jobb. hehe.
i söndags såg jag filmen twiligt.. jag måste nog säga att jag inte tyckte att den var så superbra även om den var "gullig" så föll den mig inte ritkgit i smaken.


Ne tackar vet jag..... Torsk på Tallin som jag såg i lördags... hehehehehehe
jag e ju inte riktigt normal för det var första gången jag såg filmen och den e ju inte ritkgit ny...
Min favorit e Roland :P
 

Så synd om honom att han inte fick någonting...=(

Nu ska jag dra mig till jobbet.

Detta videoklipp kanske var olämpligt för minderåriga.

Detta videoklipp kanske var olämpligt för minderåriga.

full frys

Har idag kollat några avsnitt på serien Full Frys med stefan och krister... två gubbar i min humor.... om du inte kommer ihåg dem så kolla här


Förutom fullfrys ikväll så blir det ju 90210 och serirn på tv400 som går direkt efter... vad den nu heter.

Och en väntan på ett telefonsamtal.....


så var helgen med stort h över

helgen har varit sweeet. har inte tänkt kommentera helgen så värst mycket....men det har helt klart varit den bästa helgen detta året.
men nu e jag hemma igen och då är det bara att inse att man nu måste återgå till verkligheten.

Just d ja.... hörde ju en låt på bussen hem som jag ville lägga upp....




den e för övrigt min favvo med scotts sen tidigare men den passar ganska bra in på helgen äventyr hehehehe


nu ska jag ringa ett samtal och sen ska jag sova...

back to work

så sitter man här på jobbet igen, jag och min lilla vän.
idag efter jobbet ska jag "shoppa". Jag ska ta mig till knalleland och se om de finns kvar... jag har inte varit där sen typ vid jul eller något....måste inhandla lite nödvändiga grejer...lite nytt smink o sånt =P
sen blir d till o dra hem till mammsen och kolla om hon har inhandlat någon kvällsmat till mich! la in ett litet förslag får se om det går i uppfyllelse.

Här är förövrigt min lilla vän....

för er som inte ser så är min vän en dinosarie gjord av stearin, formad av mina egna händer =P

Ha en braig dag
ps.
om 36 timmar är jag inte i borås längre ...........

nu var det dags och lägga sig och krama kudden igen...


ett gott skratt förlänger livet

idag har jag lärt mig att jag inte ska flytta till trelleborg....
för i trelleborg e det så dött på en onsdagsnatt att de till och med tar bort trotoarerna.... har du pengar och köper dej en ny bil så säger säger grannarna att du fiflar med pengar....i trelleborg super alla bara på löningshelgen och då sig så redlösa att  det e ofattbart och sen har d inga pengar alls kvar resten av månaden....
åk istället till Malmö där e det party varje helg =P
det var en gamal man som idag förklarade detta för mig......

ne men vill du skratta dra in o kolla Stureplansvackraste


Neee ikväll blir d kursen...

henne diggar jag........

Idag har det varit segt på jobbet. Har verkligen inte haft någon lust att ringa runt runt runt o runt.... ne jag har spanat runt på bloggar...
Det finns en person som bloggar som jag diggar lite extra... Daphne Leon! Hon verkar vara en go partybrutta!
Mest av allt diggar jag hennes inlägg 2009-01-12 23:41 Denna Jävla Vikthysteri!!!  Länge leve Kalasmat. 

Ja och för er som inte viste så e Milton döpt efter hennes Yorks, som om även vad med o tävlade med i Top Dog!!
För er som inte såg programmet på tv har ni här en länk som visar alla underbara hundar...   Missa inte videon på topdoggarna som även finns på samma sida. hehe

nu ska jag äta... ris o tonfisk.... seeeeeeee ya

kan man bli gulligare


Kolla in min lilla plutt....
kollade igenom gamla bilder här idag och så hittade jag denna bild på Min Schäfer Rocky och min lilla Milton. Vist är han söt Milton. Och han har verkligen noll respekt för Stora Rocky.
Milton "bodde" nästan hos Rocky och min pappa när han var liten valp, då jag inte kunde ta hand om honom när jag jobbade. Så då fick min pappa som då inte jobbade ta hand om lill killen. Och det gillade verkligen Milton, och Rocky oxå lite inerst inne även om Milli var lite jobbigt ibland.

varje dag e den samma....

hur kul e det egentligen med vardagar?
jag vaknar rint 06,30 varje dag.... går upp duschar...äter frulle...går o borstar tänderna och grejer... blåser håret och försöker få det att d någorlunda ut.... fixar mat till hundarna....plockar ihop det jag ska ha med mig till jobbet...går ut med hundarna...och sen e klockan 08,30 och det e dags att gå till bilen...samma tid varje morgon går jag förbi samma ställe och ser samma människor ....kommer in på jobbet vid 08,56.... fixar kaffe.... tjötar lite... sätter mig på kontoret ringer till folk och säger samma sak....vid 09,20 går jag och hämtar kaffe och sedan sätter jag mig och ringer igen... efter ett tag inser jag att jag har glömt bort att dricka större delar av kaffet som nu e iskallt....när klockan e 12,00 så e det dags för lunch... sitter o äter o tjötar tills klockan e 13,00 o sen sätter man sig o ringer runt o säger samma sak igen fram till klockan e 15,50 då man börjar plocka ihop sina saker....nej jag e inte bitter... hehe... jag e mycket glad att eftermiddagarna och helgerna inte ser likadana ut :)
Men en sak vet jag... och det e att detta liv kommer jag inte leva hela mitt liv... skillnad var det när jag jobbade på avis där kände jag att där skulle jag kunna vara många år framöver för där viste man aldrig hur dagen kunde se ut. =P
Jäjä nu har jag bara 6timmar och 23 minuter kvar på denna jobb dag....

Du får inte

jag funderade ett tag i förra inlägget om på vad jag ville lägga upp förnågon låt idag.... efter att jag hade skrivit inlägget gick jag in på vännen spotify och lyssna på lite låtar och så kom denna låt upp...
 

Neeee nu har jag sluta smöööööööööööra................

jag försov mig....

Vilken start på morgonen.... vaknade kl 07,30 och trodde klockan var 05,30.... tittade på klockan och tänkte ställa om den en timma framåt så jag kunde gå upp kl 06,30 istället... men inser då att klockan e allt för mycket. Det vara bara till att gå upp o hoppa in i duschen och sedan snabbt klä på sig.... slänga ihop en "skabbtofs" och sedan ut med hundarna och efter d till jobbet och på vägen till jobbet köpa lite frulle... jag var på jobbet 08,50... inte illa alls =P
När klockan var typ 09,30 sålde jag min första annonsplats och sen sålde jag även en på eftermiddagen ... hehe.... det e sweeeeeeeeeet.
Annars har eftermiddagen gått väldigt segt..... men men nu e jag äntligen hemma och imorgon är det onsdag... ännu en dag närmare helgen. Me like!

Händer ikväll då? Jooo jag ska hem till mamma och äta stuvade makaroner och falukorv pga att jag inte har ätit någon lunch idag och de pga att jag åt en sån stor frulle =P var ju ritkgit mätt när jag skulle äta så jag sparade min underbara tonfisk till imorgon istället. =P

Ne shiiit jag har verkligen inget vettigt att skriva just nu känner jag så det e lika bra att jag slutar upp.

Ge mig sommar, tack!



Ha en bra kväll


Your Arms Feels Like Home

med 3 Doors Down e riktigt fin.

dumma mig

igår när jag gick o la mig insåg jag att jag inte hade ätit någon mat på 12 timmar, men jag hade anstängt hjärnan väldigt mycket pga att jag jobbade.
Vaknade i morse och kände hur riktigt dåligt jag mådde.... klarade inte av att äta ville bara sova.
Så jag kontaktade min chef o sa att jag inte skulle komma. Vid elva vaknade jag igen och mådde då mycket bättre, drog direkt till pizzerian och köpte mig mat. och nu sitter jag här väldigt mätt och en aning trött =P. och med ångest för all mat jag inte får i mej....
ändå lite lustigt hur stor inverkat mat har i ens liv om man inte äter mar när man e hungrig. man blir lätt sur och när man har gått på överenergi ett tag så mår man ritkgit dåligt.

Ne nu ska jag gå o lägga mig lite igen... så jag blir pigg tills imorgon :P


tredje dagen på landvetter

Helgerna går ritkgit fort när man har mycket och göra.
I fredags var jag bara hemma hos mamma och åt och sen gick jag hem och la mig.
Lördagen gick jag upp tidigt (05,45) och drog till Landvetter 07,15 för att börja jobba 08,00 jag var där i god tid då jag skulle öppna kontoret själv.
Första dagen själv gick ritkgit bra måste jag säga.
På kvällen var jag hemma hos nettan och eve, som nu bor ihop. Vi åt mat och snackade en massa. Nettan har nog insett vilken tokbrud hon bor med nu =P Men d gillar vi.
Nu sitter jag här på Landvetter igen för att jobba kväll, och då själv.
Klockan e ju bara 16,50 och jag ska sitta här till kl 23,30 :( och jag e redan trött, Ge mig ett par koffin piller tack.
Vi egentligen bara hemma och lägga mig i sängen......
Imorgon e d på och jobba igen kl 9, kommer jag vara trött? neeeeee då. =P

Ne nu ska jag sätta mig och inte göra någonting.

ssssssssssseeeeeeeee ya.

god morgon kära vänner

ännu en nu dag... men idag e det fredag... bästa arbetsdagen på veckan.. denna morgon har jag lyssnat på miss li hela morgonen... då kommer man på bra humör så här i början på dagen... här kommer en av låtarna....


ikväll kommer det inte hända så mycket mer än att jag ska hem till mamma och äta och sen kolla lite let´s dance och sen blir det sova tidigt då jag ska upp tidigt, har beräknat att jag ska åka här ifrån 07,15 och sedan dra mig mor landvetter för att jobba. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hur ska d gå? jag måste renskriva min kladdlapp med allt jag ska komma ihåg :s

Ha en bra fredag... nu måste jag sätta lite fart här.

XoXo

tråkigt jag har...

sitter på jobbet och har lunch själv... lite tråkigt men ändå rätt gött.
bossen e o lunchar med en vän och sofia e hemma och david e sjuk. så här sitter jag själv... väldigt trött och vill bara hem och lägga mig i sängen och krama...........kudden, kanske =P

fast mina  hjärna säger en annan sak.... den vill börja tokträna igen. Buhu.... jaja d får vänta ett tag tyvärr. Fast d hade ju inte varit fel med ett corespinning pass... eller kanske ett boxpass... jammmmi.

ikväll ska jag tvätta och städa lite... guuuuuuud så roligt.
För att göra kvällen lite rolig så ska jag nog ta o kolla lite Jerry Springer.. det var längesedan sist.... för något annat fanns d ju inte att se på tv idag.

Och sen kommer jag säkert leka med mina nya vän...Spotify.... igår spelade jag bara Stone Sour hela morgonen och idag spelade jag Jason Mraz...


undra vad det bli imorgon jag lyssnar på =P jag e lite av en allätare måste jag erkänna......
Förslag?

XoXo

hot hot

det är VARMT på kontoret... 25 grader.... det e bra fint.... och så tittar man ut och ser solen skina... då kan man drömma sig bort och fantisera om att det e sommar... men sen finns d en sak som förstör lite... träden utanför som e helt, nakna. =P

igår var det ju kurs.... uppfödarkurs... och nu valpningsboken.... lärde mig en del saker... tex om man vill ha barn och du vill ha en flicka då ska man knulla en pilot för deras spermier ger för det mesta flickor... men hittar du ingen pilot så kan du sätta in gubben i bastun och sedan börja producera barn =P för de manliga spermierna överlever inte värme..... det funderar även med att lägga på varma grytlappar på gubbens intima delar för er som inte har tillgång till bastu =P
Vad har detta då med hundar och göra?? Jo vill man öka chansen att man får flest/bara tikar så ska man lägga på varma grytlappar på hanen för att döda de manliga spermierna. =P

Sen så lärade vi oss (eller d som inte viste) att tikar kan vara riktiga bitchar när de löper.... kan ligga o vresa framför hanen och när han kommer för nära så hugger de ifrån.... även där kan man dra paralleler med människan... när vi kvinnor har mens så kan vi resta upp karlarna endel och när d blir för "på" så ryter vi ifrån =P Och kan vara riktiga bitchar för övrigt under den perioden.....

Milton fick följa med på kursen igår... så han fick fungera som test kanin lite... hehe.... kommer inte exakt ihåg vad d hette d vi kollade så jag återkommer kankse senare med vad d va vi kollade på honom... men han har utrustning för att kunna producera valpar =P¨

Milton som valp i Tjeckien....

Men mamma o syskonen

Det ska börjas i tid,milton o syster bea 

Milton var tidigt redo att resa hem till son favvomatte i Sverige


Ha en trevligt lunch....
.... nu ska jag äta tacopaj .... made by myself

God Morgon

En lite morgon låt igen då....


Ziggy Marley - Beach in Hawaii

Det är svart ute, klockan e 07,55 och det är mörkt och minusgrader ute.... så varför inte drömma sig bort för en stund...

Summering av 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, ställde ut hund i sverige och utomlands officiellt. Lyckades då få som bäst två CERT, närmare än så kunde jag/vi inte kunna komma ett championat.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Har inte några nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja

4. Dog någon som stod dig nära?

Nix och det är jag glad för.

5.Vilka länder besökte du?

Danmark, Tyskland, Tjeckien, Polen. Tragiskt men sant.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett trivsamt och händelserikt liv.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

26 juli då en viss person förstöde min "födelsedag" och pga de som hände då även en massa andra dagar år 2008.

8. Vad var din största framgång 2008?

Utställningarna runt om i Sverige och att jag drev ett stor företag helt själv i ett par månader.

9. Största misstaget?

Flera ggr att jag är för snäll.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig blodig?
Ja, låg på sjukan för första gången i tre dagar och sen sjukskriven i en månad drygt.

11. Bästa köpet?

Min data

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Anmällningsavgifter till hundutställningar

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När Milton blev BIR i Hässleholm, ja mycke utställningssnack men d hände inte så mycket annat.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Sanna Nilsen - Empty Room.... jag grät när den spelades på melodifestivalen..... tillsammans med lizzy.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Roligare saker.... rest till något varmt ställe.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
hmmmmmmmmm.... kommer inte på något

18. Hur tillbringade du julen?

Hemma hos mamma och syster... senare åkte syster o sen kom stefan och mattias och sen hem ... .. ... .....

19. Blev du kär i år?

hmmmmmm..... ne får nog saga att jag bara blev sviken.....som tur va så var jag inte kär.

20. Favoritprogram på TV?

Gossip Girl

21. Bästa boken du läste i år?

läste nog bara halva nicole richies bok.... den va ok.

22. Största musikaliska upptäckten?
Stone Sour =P

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

minns inte vad jag fick .....

25. Något du önskade dig men inte fick?

TV p soffa

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Fira nog med mamma o syster på dagen... och på kvällen söp jag hemma själv och sen gick jag, Monica och Lucia ut.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja om bråket 26 juli aldrig blev av

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
uniform o mjukisar

29. Vad fick dig att må bra?

Mina vänner och hundar

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

kändis??? hmmm nån sån drömmare e jag inte...

31. Vem saknade du?
Lizette, träffade henne alls för få ggr.

32. De bästa nya människorna du träffade?

Lill N träffa jag ju för första gången 2008 även om det var på nyårsafton efter klockan tolv 1jan2008... han e en ju en go pojk..... lika så e ju även Stor N hehe... men men han har jag ju känt i fler år..favvo bröderna detta år.
Hagge han e en som jag träffade 2008 och han har haft en speciell plats i mitt liv 2008.
Sen träffa jag M för första gången 2008.... en speciell prick =P



Sry om jag glömt något speciellt... men detta e det jag kommer ihåg


vårkänlor....

imorse när jag gick till jobbet hade jag ett leende på läpparna...det var ljust ute och fåglarna kvittra... det känns bra.... våren värkar vara på ingång.... lagom till när jag äntligen fått på mina vinterdäck=P



Me Love <3 Mitt Allt <3 Min Milton <3

Nu drar jag på kurs...

www.prazsky.webs.com

En lugn start på dagen....

Jag har fastnat lite för Stone Sour, sen en lång tid tillbaka..... här kommer en av deras bra låtar ;)

Stress stress stressigt

Ojoj... 15,58 lämnade jag mitt kontor inne i centrala borås... 10 min senare var jag framme vid bilen...var hemma 16,14... gå med hundarna hem till mamma...sen springa hem och byta om....sen kl 16,28 satt jag i bilen för att starta min färd mot landvetter flygplats...kl 17,01 gick jag innanför dörren till kontor nr två...trodde aldrig att jag skulle hinna men det gjorde jag.. :D

jobb nr två var världigt slött men jag fick lära mig en massa nya saker...fick skriva allt på en liten lapp för att komma ihåg... Så Lördagmorgon öppnar jag kontoret och på Söndag så stänger jag... ojojoj... jag e redan nervös... så mycket att komma ihåg att göra :(

Men det får nog fint.........

Resan hem gick väldigt fort.... trodde d skulle bli en jobbig resa hem men ikke... den gick snabbt... och de pga att jag prata med trevligt folk =D

Ne nu ska jag lägga mig och nosa i min säng... =P




SWEET DREAMS!

jobb jobb jobb

när jag vaknade imorse ville jag verkligen inte gå upp.... vist är de dagarna ritkgit tuffa =P Men men det var bara o bita i d sura äpplet och gå upp o starta dagen....sitter nu på jobb ett och säljer lite... om en timma drar jag vidare hem o sen till jobb nr två för dagen....jobb jobb jobb... mycke jobb idag... men jag ska inte klaga det finns d som jobbar mer än mig ;) Jag tycker det ska bli väldigt intressant och se om jag hinner ta mig till landvetter tills klockan 17,00 i eftermiddag....hehe. seeee uppp alla trafikanter mellan 16,00 och 17,00 och då i hela borås + vägen till göteborg för jag har ont om tid =P förövrigt så har lilla bilen idag fått vinterdäck + radion e fixad :D sweeeeeeeeet... nu kan jag ta lilla pärlan på lite längre sträckor, utan att vara rädd för att herrblå ska komma o ge mig jobbiga böter. neeeeee back to work...

vilken dag....

började med att jobba på dagen... sen hem... ute med hundarna... långpromenad i ösregn....sen dra ner med bilen till mamma och lasta in vinterdäck i bilen....sen hem igen och lämna bilen och hämta ett par byxor... sen till mamma igen och sy d trasiga jobbarbyxorna... hos mamma åt jag våffler.... och nu är jag och doggarna äntligen hemma... och klockan e 19,54... soffakväll? kanske... kanske inte =P imorgon blir d inte mindre o göra ... hihi men snart ska jag få en underbar nattsömn det har jag längtat efter. xoxo

kommer du ihåg.... jamie walters



Denna låten lyssnade jag o min vän liz på om och om och om igen när vi gick på gymnasiet... fast den e ju mycket äldre än så... hela 14 år.

soffpotatisen har fullt upp.......

nu vad det ett tag sedan jag skrev. hade gjort ett ritkgit långt inlägg i måndags... men å jag var lite seg på att spara blev det inget med d =( efter d blev jag irriterad och har inte orkat skriva någonting..

veckan som har gått har varit väldigt slö... helt underbart. och hur var helgen?? slö.... hallo soffpotatis där. får väll säga att jag laddar inför nästa vecka kan man säga...
måndag- göra allt klart inför tisdagen
tisdagen - jobba på avis på landvetter ett par timmar på kvällen
onsdag- då ska jag återgå till hunduppfödarkursen igen, nu valpningsboken.
torsdag - tvätta
fredag - ladda inför helgen med att slöa
lördag - jobba 11-19 på landvetter
söndag - jobba 15,00 - 24,00 på landvetter

som ni ser har jag skaffat mig ett litet extraknäck =P
de ville inte bli av med mina goda kundskaper inom företaget så jag får jobba vidare inom mitt förra företag med andra arbetsgivare. =)
Trevligt att nån värderar minst 4 års arbetskundskap inom ett o samma företag =P


För er som inte bor i borås... här kommer en liten bild från denna veckans snö kaos som nu har övergått till iskaos. Vilket har gjort att jag har fått ta bussen till jobbet denna veckan. Och bussen har jag inte åkt på dagen/nykter sen jag gick i skolan.


ne nu ska jag laga lite mat...

ha en bra söndagskväll

underbart med helg =)

I fredags hände det inte mycket, låg o soffan och kollade på Tropic Thunder, Tingeling och Swept Away, och åt en underbar sushi från East.

Lördagen spenderade jag hemma hela dagen, men på sena eftermiddagen drog jag, sonja och nicke ut till maria och anders i Sjömarken. Där var även Jenny och Nilla och en massa underbara PK´s ar.
Vi åt tacos, spelade spel och sjöng singstar. Mycket mycket trevligt.
Var hemma vid tolv ett nån gång och somnade då som en prinssesa i min underbara säng.

Har nu legat i sängen ett tag och bara slappat med datorn... gott gott. Men nu e det nog dags att dra ut me hundarna, som verkar sova som stockar idag, och senare äta lite e vrål hungrig.....

Bilder från kvällen kommer lite senare.

ha en trevlig söndag

2008?

Jag har ett tag funderat på hur jag ska sammanfatta året 2008
Nu kom jag på ....


Denna låten har jag lyssnat på MÅNGA gänger år 2008..... den stämmer in så bra på vad jag kände just d året.
Det vara många saker som gick emot mig och det var många saker som gjorde att jag inte mådde så jättebra....

Jag hoppas verkligen att år 2009 blir ett bättre år,,,, för mycket sämre kan det nästan inte bli... får jag hoppas.

nyårsafton 08/09

kvällen började med god mat hemma hos mamsen tillsammans med folket.

Den enkla fördrinken som jag fixade till så fint =P

Förrätten... Hummer... Mycket överskattad måste jag säga...

Varmrätten... hasselbackspotatis med fläskfile med en sweet chili sås... det var ritkgit gott...

Hemma hos mamma...

Sen drog jag o M vidare ut i stora staden Borås och träffade en massa folk... som planerat

Tolv slaget firade på vattentorner som såå många andra småbarn =P


Efter en känsla att nu får jag väldigt snart en raket i huvudet drog vi ifrån vattentornet för att utforska fler ställen i Borås...

Med Champisen i högsta hugg!!



Sen idag när jag vaknade var jag ruggit sugen på Pan Pizza ifrån Alleterassen..... efter flera timmars enormt sug tog jag och min syster äntligen in till stan... väl framme får vi se att de inte har öppet.... hur kan en pizzeria ha stängt på den dagen då det som flest människor vill äta flöt mat?? Fattar verkligen inte de!
Väldigt besviken fick vi ta oss till Campino istället och inhandla pizza där.... men suget efter pan pizzan finns fortfarande kvar!!

U know U love Me....
Xoxo
Johanna

RSS 2.0