blir så trött

just nu måste jag säga att livet är väääääldigt mörkt... men jag ser lite ljus i tillvaron i maj månad då pengarna förhoppningsvis börjar rulla in som de ska igen, men tills dess får jag leva i detta mörker. (eller som de ska har ju inte en 100% tjänst så jag måste ju jobba extra för att få ihop det hela)
Jag har lärt mig något under denna tiden och det är att pengar verkligen gör en lycklig... att leva utan kan göra en väldigt deprimerad.
Men jag har nu fått alla papper jag behöver för att skicka in till alfa kassan för att ansöka om bidrag ifrån dem, chansen e nog inte så stor tyvärr då det står på båda arbetsgivarintygen att jag har sagt upp mig.. men från det ena fick jag ju egentligen sparken... men det e en lång histora så det blir som jag har sagt upp mig :(
sen har jag pratat med en jurist och facket, och min förra arbetsgivare han ingen rätt att inte ge mig mina pengar som jag har tjänat ihop så det har jag förklarat för honom nu och hoppas han inser och sätter in pengar på mitt konto.
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ARBETSGIVARE SOM TROR DE KAN GÖRA VAD DE VILL BARA FÖR ATT MAN INTE ÄR MED I FACKET... lätt att jag går med i facket när jag har skaffat mig en inkomst!!
jaja
ikväll blir det utgång med lizzy.. she pay :) ska bli gött o komma ut och tänka på något annat... och drömma sig tillbaka till de unga lätta roliga dagarna/kvällarna (trots  att vårat mc ewans inte finns kvar)...........vi har inte varit ute på flera år ihop typ... mer om det en annan gång kanske.

Unga, Bruna och Riktigt Heta!
Bästa vänner 4-ever

Nu ska jag göra något vettigt av dagen... har fått lite pengar av mammas gubbe så jag kan köpa den tröjan jag råkade hitta igår och blev helt kär i .. hehe.








Tack  "kompisen"/M.R för att du finns, du betyder väldigt mycket för mig.
Mitt ljus i den mörka vardagen...

piss start på dagen

ärligt talat jag blir så fruktansvärt trött, borde ju gå o hänga mig eller något!!!

när jag vaknade i morse vad jag ju bara tvungen att kolla vad jag hade gått in för pengar på mitt konto.... pengarna från landvetter stämde fint... men pengarna från mitt förra heltidsjobb.... FY FAN asså.... jag vill bara lägga mig ner och gråta ärligt talat.... jag fick enbart ut min semester ersättning 900kr.... han måste ju vara totalt jävla rubbad.... jag får inte ut ett jävla öre för att jag har slitit i två månader heltid... jag har sålt hans dåliga vara som verkligen ingen vill ha.... och nu går jag inte ut ett sketet jävla öre!
jag e så jävla förbannad....!! en inplanerad resa som jag skulle gjort med hans flickvän blir ju verkligen inte av nu då jag verkligen inte har råd, fy fan asså nu är jag så arg så nu börjar jag snart gråta!!!
Hoppas bara inte att jag blir vräkt och hamnar på gatan. Mat vad e de... de kommer jag inte heller ha rådc ed

och sen en sak till har hänt nu på morgon som gör mig upprörd!

Denna månaden kommer bli den värsta i mitt liv!!

besöksantalet ökar...

så varför inte söka en lägenhet via bloggen...

jag söker en billigare lägenhet. under 4000kr/månaden.
någon som har någon över och vill dela med sig?

väntar fortfarande...

ännu har det inte ringt någon i från det företaget som jag väntar på att de ska höra av sig. Ev kanske d har lite svårt o "välja" då det står mellan mig och en annan tjej som jobbar på landvetter och vi båda vill jobba heltid.



Jag har nu suttit med mitt personligabrev till de skolor som jag ska söka till i flera timmar och jag känner att det e bara små saker som ska fixas med det nu. Det känns väldigt gott.
Ett projekt som de har jag inte haft på 4 år.
Men det känns som att det måste göras så bra jag verkligen bara kan för gör jag inte de är ju chansen stor att jag inte kommer in på de skolor jag vill.
Och så fort jag har fått in mitt sista arbetsintyg (från min pappa) så ska jag skicka in ansökningarna och hoppas på det bästa i maj/juni när jag får svar.



Mammsen har köpt en semla till mig.


sitter och väntar på ett telefonsamtal

ja väldigt snart borde de ringa från företaget jag var på igår och säga om jag får jobbet eller inte och om jag får jobba 50% 75% eller 100%
får jag tjänsten ¨på 100% kommer jag upp i samma lön som jag hade tidigare när jag jobbade heltid på avis... om man räknar bort resekostnaden. shiiiiit...... börjar bli nervös här.


Idag är det fettisdagen... hoppas mamma kommer ihåg att köpa en semla till mig

johanna e sugen på...



Johanna är mycket sugen på en sån här stor från ett café.... jammmmmmmi vad gott det hade suttit just nu!!

många tankar...

sitter nu på landvetter och har hela två timmar kvar innan jag får gå hem.
idag har det varit en lång dag... började med att gå upp tidigt. fixa mig och gick med hundarna. grejade lite hemma och sen fixade jag sallad och sen maten till jobbet. vid tolv gick jag med hundarna till mamma och sen bar det av till götet för anställningsinterjuv... de kommer återkomma imorgon om hur det blir... vet inte om jag känner för att jobba där... det blir ju till och pendla varje dag.. två timmars pendling varje dag... sugen på de.. neeeej... vad var då bra... Lönen måste jag säga om jag får en 100% tjänst. här får jag börja i mitten på mars.
tar jag denna tjänst och blir kvar finns ju chansen att jag kan klättra uppåt och få ett högre jobb med bättre lön... men vill jag det eller vill jag lägga min tid på studier efter sommaren... kommer jag komma in någonstans?? vill jag flytta från borås för att plugga på en ort där jag inte känner någon?
hmmmm....
samtidigt när jag är där ringer det från ett annat företag i Borås som behöver folk till deras odermottagning. lönen där är kass men jag får ju jobba på hemma plan och slipper ju pendla... tjänsten där e 75-80% och jag kan ju i så fall jobba extra på landvetter för att få ihop till en okej lön. här får jag börja jobba i början på april.

vad vill jag egentligen göra?
några råd eller nån som vill ge mig ett jobb i borås med bra betalt?? =)

vilken bakfylla det blev

Ja det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig.
Igår skulle jag ju dra till Träggan men så blev det inte. Istället blev det mycket sprit drickande på förfest sen in till stan och då blev det.... swing.
nät jag hoppade av bussen när jag åkte hem kände jag hur ruggit full jag var, hade inte kännt något tidigare på kvällen. Väl hemma får jag för mig att jag ska äta lite thai, rester från kvällen. Men när det var färdig värmt och klart... blir jag så trött så jag går o lägger mig utan att ha ätit... vaknar lite senare med världens bakfylla... ligger i toa stolen hela natten och inte för än vid 12 idag kände jag mig som en människa igen... detta hör verkligen inte till vanligheterna!!
Japp vid ett drar jag in till stan med lizzy kollar runt o fikar. mycket trevligt!! Sedan hem städa lite och sen blev det räkor och melodifestivalen med hundarna... mycket gott med en lugn kväll =)

ikväll hejar jag nog på molly sanden... den va fin.

ha en trevlig helg alla!!

Johanna Goes Happy!! ... Har det vänt nu kanske??

Jag skulle ha jobbat hela veckan på ett ställe inne i Borås men det blir inget med det nu :( Men nån minut senare ringer chefen på landvetter och frågar om jag vill hoppa in på måndag.. kvällspasset...JAAAA säger johanna till de!!
Sen nån timma efter d ringer det IGEN... denna gång ifrån ett jobb som jag har sökt... jag ska på interjuv redan på måndag innan jag börjar jobba på landvetter =) och OM jag får detta jobb får jag börja jobba redan i MARS... fattar ni vad kul det hade varit!! okej jag får börja pengla till götet men jag ska nog överleva de... bara jag får ett jobb!!
o ett plus till.... arbetet jag ska på interjuv på e på samma företag som jag har jobbat på i 4år tidigare, fast med helt andra arbetsuppgifter!! Man borde ha ett litet plus till skillnad från "vanliga" sökare =)

Detta får jag nog ta o fira!!

Tänk tänk tänk...


sitter o försöker få ihop ett personligtbrev till de kurser jag skulle vilja läsa det e inte lätt... det e ju rätt avgörande brev om man säger så.... men nu tror jag att jag ska ta en liten paus från de och istället gå på att fixa lite med mina jobb personligabrev och cv.. de går alltid att göra bättre... och när de är kara ska de skickas till fler företag.

Ras Ckricket

Idag jobbar jag inte, idag fixar jag med papper och söker jobb.
Har varit i kontakt med en arbetsgivare för ett intyg... skickat in ansökningar till några företag. Kollat papper inför när jag ska söka till skolor. Ska nu börja skriva ett personligt brev till de olika skolorna som jag ska söka till.

Annars så är det ju fredag idag =P Funderar på att dra till Trägårn´ ikväll och kolla på Ras Cricket =)

När jag lyssnar på dessa låtar tänker jag på sommarn och mig o monica... tråkigt att du inte kan följa med gumman =(

Har en idé


Kanske skulle ta och börja träna Elliot lite mer =)
Så kan man bli av med många idioter väldigt lätt.
Kolla så får ni se



elliot skulle inte ha några problem alls med att bli tränad på att hoppa så högt som den hunden... nu hoppar han nästan upp på diskbänken hemma...

fast elliot e ju världens mysigaste innerst inne även om han har en hård fasad :D


Nu vet jag hur du fungerar...

Ja man slutar aldrig förvånas över hur folk är...
i helgen fick en "vän" låna min bil... hon fick den fulltankad men lämnade tillbaka den med halv tank... jag gav henne typ 24 timmar att höra av sig och säga att hon hade glömt tanka upp bilen efter att hon hade fått låna den... men hon hörde inte av sig... så jag hörde av mig och förklarade för henne att jag tyckte det var dålig stil av henne att inte tanka upp bilen.... hon blev då väldigt uppröd över att jag sa vad jag tyckte om det hela... idag fick jag ett brev med pengar och en lapp där det stod att vi inte längre skulle prata med varann...
det e asså tacken för att man stället upp för folk....
när hon flyttade hit hjälpte jag henne att få tag på en snygg billig lägenhet.  när vi tränade ihop vad jag snäll och körde henne hem TROTS att det var ca en mil extra för mig att köra! jag har erbjudit att vi ska åka till ställen som hon inte kan ta sig till pga att hon inte har någon bil.. trots att det är ställen jag inte alls har intresse av att åka till... jag har alltid ställt upp för henne så mycket jag bara har kunnat! för det e ju inte lätt att vara ny i en främande stad.
ska väll tilläggas att hon flyttar från Borås om ca en månad så nu behöver hon ju inte min hjälp längre =P

Tack nu vet jag vad du går för lilla gumman .... hehehehe

min framtid snurrar i mitt huvud

Idag har jag varit "ledig". Men jag har fått lite saker gjort ändå. Vaknade vid åtta, tror jag. Ingen sov morgon här inte. Sen drog jag ut med hundarna och sen blev det frukost. Sen efter de satt jag framför datorn och kollade lite olika utbildningar som jag funderar på att gå, inte i Borås. Tänkte söka och så får jag ju se hur det blir med de sen.. det blir ju i så fall inte dags för än i augusti. (någon som har lust att dra med och lämna lilla Borran?)
Jaja detta satt jag med tills klockan var kanske 13 och sen fixa jag lite mat och sen somnade jag och hundarna framför tvn och vaknade igen vid 16... det var riiiiiiiiiiktigt gott :D
Och nu på kvällen har jag varit hemma hos mamma och ätit pizzabullar och kladdkaka...gott värre.
Imorgon blir det jobbelijobb på Landvetter Airport =P Börjar kl 06,45.... apa vad tidigt.. får ju gå upp kl 05,00 och åka från Borås senast 06,15.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tiiiiidigt! Jag föredrar nog att jobba kväll tror jag =P

Ne nog tjötat för denna gång...


Hemma är där man vill vara...kanske förklarar ett o annat ;)

Så var tyvärr denna helgen över =( När jag vaknade imorse ville jag verkligen inte att det skulle vara söndag, ville inte att det skulle bli eftermiddag för då var det ju dags att dra tillbaka till Borås.
För att sammanfatta helgen har den varit underbart mysig.

I Fredags kl 20,00 landade jag hemma hos "kompisen". Vi åt en god lasange, ja den va mycket god trots att det inte var din bästa eng dig. hihi... sen kollade vi let´s dance och Bedtime Stories... sen var det passande nog dags för läggdags. 
Lördagen var vi uppe hyfsat tidigt... efter en frukost med "nybakat" bröd, made by myself, drog vi ut på en liten trip i det underbara vädret... sen blev det en promenad i de vita... sen hem och drack varm choklad... sen var man helt slut så då fick det bli till o sova lite middag. =P
På kvällen blev det melodifestivalen (trots att jag hade lovat att vi inte skulle kolla på de) medans "kompisen" lagade mat. 
Söndagen var det bara softa i soffan på schemat... man får ta vara på den NÖFF tid man har. =D
Men sen kom ju tiden på dagen då det var dags att dra sig neråt landet igen... inget kul alls... men nu har jag samlat kraft och ork för att klara av en vecka till... en vecka med tre dagars arbete må, on och tor.  

Tack, för helgen MR ;)

börjar bli redo

... att dra mig uppåt landet.
väskan e packad.. med allt jag behöver tror jag.

nu e det lite bättre

har du varit ute en timma med hundarna i skogen i det underbara värdet och nu känns det lite bättre och jag har kommit igång lite med städningen här hemma.
här e lite bilder från promenixen



XoXo

idag e jag depp

idag mår jag inte som de andra dagarna som arbetslös... idag känns allt hopplöst och jag vill bara ligga kvar i sängen och inte gå ur den på hela dagen. känns inte som det egentligen finns någon mening med att gå upp idag...jag vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt liv... kommer jag någonsin hitta ett jobb? och hittar jag inget jobb jag trivs med kan det lika gärna kvitta tänker inte ta ett piss jobb igen.... 
och ju närmare den sista feb jag kommer ju mer känns paniken i kroppen... blir jag tvungen att sälja hundarna eller har jag tur att det löser sig ändå.... så jobbigt att inte veta om man kommer få någon "lön" från jobbet.... jag känner mig så körd...
och att hitta någon ny lägenhet verkar ju vara helt hopplöst... jag blev ju avstängd från AB bostäders hemsida där d har alla deras lediga lägenheter... för att jag inte tackade nej till en längenhet för nån månadsedan så nu kan jag inte ta någon lägenhet där.....



  jag borde ju engentligen vara glad... det är ju ändå snart fredag... den fredagen jag har väntat på i tre veckor... innerst inne är jag nog glad.. men just nu tar det negativa över det possitiva....jag vill ha fredag!!

ne nu ska jag dra täcket över huvudet och vänta på bättre tider.

vad vill jag göra med mitt liv?

Vad vill jag egentligen göra med mitt liv?
Vad vill jag jobba med??
Vill jag plugga?
Det e ju nu jag har chansen att egentligen göra vad jag vill göra med mitt liv.
Då jag alltid har haft fast jobb har jag aldrig haft någon tanke på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Det har rullat på och jag har haft det bra.

Ne jag tror jag får dra mig till systemet och inhandla lite alkohol och supa bort lite hjärnceller så kanske jag kommer på vad jag egentligen vill göra =P

finns en sak jag ångrar i mitt liv...

... mer än nåogt annat.
Att jag inte gick med i facket och i a-kassan när folk sa till mig för längesedan. Nu sitter jag i skiten och jag har nästan ingen annan än mig själv att skylla... så det första jag kommer göra när jag får ett jobb igen är att gå med i a-kassan och facket!! Vill verkligen inte hamna i denna sits igen.


Pengar gör en lycklig!!



Men jag kämpar vidare och försöker lösa detta på bästa sätt.
Har idag kontaktat folk för att få min situation bättre... måste ju bland annat skaffa mig en billigare lya. En hyra på 4500kr e inte ritkit vad min plånbok gillar..... det e väligt dyrt för en 54kvm utanför stan.

jag har sagt upp mig....

... och jag gick idag!
Känner att jag inte kan vara kvar på reklamförsäljningen längre... eller telefonförsäljningen som man även kan säga....
och nu har bossen fått för sig att jag inte ska få någon lön i feb.... så johanna e inte glad just nu.... ett jävla slit för ingenting... i en hel jävla månad!!

jag e sur så nu går jag till mamma och äter.... fortsättning följer

Lämna mig... jag vill inte ha dig i mitt liv länge... SNÖN FÖRSVINN!!!



Så var denna jobb helg över och imorgon drar jag vidare med en ny vecka och med nya utmaningar. Det känns väldigt gott att ha jobbat hela helgen och tjänat lite pengar kan jag lova. Nu är jag ledig ifrån Avis fram till den 16 feb. =(

Idag är det fullmåne och den var helt klart som finast idag vid fyra tiden då jag satt ibilen på väg hem. Både jag och "kompisen" tyckte att man skulle ta och fota den fina månen... jag gjorde det... med mobilen... men inte när den var som finast =( Här är klockan närmare 17 och solen är på väg ner. Men bilden visar ju hur mycket snö vi har här i Borran =P

Uscha vad jag e trött... ska nu bara lägga mig i soffan med mina myskillar....

All of you all over me.

Vad var det egntligen som hände igår?
Melodifestivalen var ju en.... hmmm... katastrof. Vilka gick vidare om inte Alcazar och Emilia. Alcazar okej... Emilia nej tack? Och vilka var det som åkte ut först om inte Marie Sernholt och Shierly Clamp?? men då de var de två vi trodde på hemma i soffan hos mamma. Men ikke.
Och hur gick det för Scotts? Jo de tog ju sig till andra chansen, helt okej.
Men den största skrällen av dem alla är ju helt klart Caroline Af Ugglas. Inte nog med att hon gick till andra chansen hon blev även den som den internationella juryn hade valt ut som de ville vara med. De verkar ju verkligen inte att Sverige skulle vinna ... hehe.
Vet inte om ni la märke till de men han som var ordförande i den internationella juryn kom in och så HEJ GÖTEBORG OCH GLOBEN?? bra att killen har koll!!

Och den där förbannade snön fortsätter att envisas med mig... inatt har det kommit en MASSA snö här i min del av Sverige =( ärligt talat e det inte dags att släppa in våren nu eller?

Ne nog om de.

Idag ska jag jobba och sen så ska jag hem och fixa och sova tidigt tror =)

ha en fin söndag

ge mig sommar

idag är det första delfinalen av melodifestivalen

De som ska vara med är

Nina Söderquist - Tick tock
Jaha, vem e då detta?

Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Ännu en okändis?? Men den sägs ju vara väldigt trallvänlig vilket brukar gå hem hos svenskarna, så kanske att den har en chans.

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Boråsaren!! De säger att låten är i lite Empty room känsla... och jag gillar ju den låten så jag kan nog tänka mig att denna låten går hem hos mina öron.. hehe

Scotts - Jag tror på oss
Scotts me like... hehe... o låten ska vara en riktig dansbandlåt.

Emilia - You're my world
Så var Big Big Girl tjejen tillbaka... det ska bli intressant och höra henne igen.

Alcazar - Stay the night
Sagler är gay och gay är slager... det ska bli kul o höra vad de har och bjuda på denna gång....tror nog det utlovas disco feeling.

 Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Denna bruden e udda, så här kan ju allt hända egentligen.

Marie Serneholt - Disconnect me
Jaha ja, får väll hoppas att hon har lärt sig lite av pojkvännen när det gäller slager och att vinna folkets hjärta om hon ska ha någon chans. För övrigt så är ju pojkvännen med i nästa veckas delfinal.

Mina förhans favoriter utan att ha hört är:
Scotts... dem kan man ju bara inte dissa, goa glada killar.
Shirley... henne hoppas jag på.

Så här kommer jag inte skriva varje vecka... för nästa vecka vad det inga roliga... och de e tur de för dej M. hehe. ;)


ne nu ska jag kolla på "semester svenskar " på tv och drömma mig bort lite här på jobbet :D

You Make Me Happy!

Så sitter man här på jobbet... klockan är 22,17 och jag är lite trött.
Och mycket annat än jobb kommer det inte bli denna helg... imorgon jobbar jag 11-19 och sen blir det hem till mamma som har sin årliga kalkonmiddag, som jag inte kan deltaga i då jag jobbar. Sen på söndag öppnar jag så jag börjar kl 8 här på landvetter.

Får väll se denna helgen som en laddning inför nästa helg =P om exakt 7 dagar asså 168 timmar eller 10 080 sekunder.... så börjar helgen på ritkgit :D hehehehehe.
Jo men jag tror att jag längtar lite...








"If women didn´t exist, all the money in the world would have no meaning"

så nära fredagen den 13 som vi e idag har vi inte varit på hela året!!!

jag funderar på en sak,,,,

det blir för varje dag bara jobbigare och jobbigare att gå till jobbet.... kankse borde vara dags och hitta ett jobb som man ser fram emot lite mer att gå till kanske?
men först måste jag lösa en annan fråga... vad vill jag jobba med?
inte med telefonförsäljning.... bra johanna då kan vi stryka en sak av 10,000
jaja... en vacker dag kommer jag nog på vad jag vill göra.... får nog ta och testa mig fram lite.


Snön ligger åter igen på backen runt om i Borran.... att den aldrig vill lämna mig i fred jag blir totalt tokig.


aaaaaaa

idag e en dag då jag egentligen nog skulle legat kvar i min stora goa säng och bara sovit.
första problemet när jag vaknade var ju att ta sig ur det varma täcket.... ja sen upp och ta en varm dusch... och sen ta sig ut den varma duschen..... usccccccchaaaa.... ja och sen rullade d på... och sen hade jag en sån dag då inga kläder är roliga att ha ¨på sig.... men till slut fick jag på mig lite kläder och drog mig ut... o shiiiiiiiit så kallt det var, -4grader.
jaja...sen rullade det på... sen kommer jag till stan ska parkera... det e fullt på min parkering.... jo men tack.... fick ¨åka till ett annat ställe.... väl ur bilen blev jag såååå sugen på godis så det var bara att dra till pressbyrån och handla lite =P och nu sutter jag här på kontoret och försöker tjärna lite pengar..... ne får hoppas att resten av dagen blir bättre.....



längtar till sängen....sängen i en annan del av sverige.

ne jag har inte alla hästar i lådan......... ;)

oj då var det tisdag igen... tiden går ändå rätt så fort måste jag säga....
helgen som varit var rätt händelserik... fredagen så blev d tacopaj hos mammsen o sen hem o sova lite till och från.... lördagen var det upp ganska tidigt för att åka in till stan med Maria och Jenny (hon var ju här på besök ifrån Hässleholm).... vi satte oss på ecspresso house ett par timmar och fikade och sen drog vi ut på staden och kollade affärer... har inte kollat i stan sen dagen innan julafton.... sen drog jag och jenny till knalleland och kollade och sen kom monica till knallen och vi alla tre fikade i ännu nån timma.... sen blev d snabba puckar hem,,,, för att göra sig klar för kvällen.... först drog jag, jenny o nashi till maria och anders i sjömarken för lite kalas med en underbart god smörgåstårta och god champis.... sen kände vi oss trötta och drog oss hem.. var och en till sig.
när jag kom hem öppnade jag en öl för att efter ett tag inse att jag var bra sugen på utgång trots allt och kontakta då monica och vi bestämde utgång... och då drack jag en öl till och sedan drog vi ut på staden... harrys fick det bli.... där träffa vi endel trevligt folk.... bland annat bjerne, som jag inte har träffat på flera månader...(var bara tvungen att skriva så för att reta en viss person som jag vet läser min blogg... sug på den moberg)


nu e det back to work som gäller... när jag kommer hem ska jag nog ta och rensa lite bland mina saker och kläder hemma... blev ritkgit sugen på de innan jag gick till jobbet idag... men gjorde då inget åt de utan de får jag ta i tu med när jag kommer hem.... hoppas bara suget finns kvar när jag väl kommer hem... hehehehe.

RSS 2.0